UPS kullanırken internetin kesilmemesi için çözüm önerisi

samet123123

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bölgemde sık elektrik kesildiği için evime UPS aldım. UPS'e bilgisayarımı ve modemi bağladım ve şartelleri indirip test ettim bir sıkıntı yoktu. Fakat binamda veya bölgemde elektrik kesintisi yaşanınca bilgisayarım kapanmıyor fakat internetim kesiliyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Bilgisi olan yazabilirse sevinirim.

Merhaba bölgemde sık elektrik kesildiği için evime UPS aldım. UPS'e bilgisayarımı ve modemi bağladım ve şartelleri indirip test ettim bir sıkıntı yoktu. Fakat binamda veya bölgemde elektrik kesintisi yaşanınca bilgisayarım kapanmıyor fakat internetim kesiliyor. Bunun bir çözümü var mıdır? Bilgisi olan yazabilirse sevinirim.
Tüm ana hat kesildiğinde bölgedeki dağıtıcı kutuların elektriği de kesiliyor. Yapabileceğin bir şey yok buna. Gidip kutuya UPS taksan - ki yok öyle bir ihtimal - onun bağlandığı hattın devamında elektriksiz bir dağıtıcıdan dolayı gene iptal olur. Veya uydu net gibi üst yapıları kullanabilirsin.

Tüm ana hat kesildiğinde bölgedeki dağıtıcı kutuların elektriği de kesiliyor. Yapabileceğin bir şey yok buna. Gidip kutuya UPS taksan - ki yok öyle bir ihtimal - onun bağlandığı hattın devamında elektriksiz bir dağıtıcıdan dolayı gene iptal olur. Veya UyduNet gibi üst yapıları kullanabilirsin.

TurkNet kullanıyorum. UyduNet'e geçiş yaparsam çözülebilir mi diyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı