Çok bilmiş :D Centipat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 11 Ocak 2021 #1 UPS kullanan pek görmedim. Elektrik kesintisiyle bozulan PC'de duymadım. Gerçekten gerekli mi bu alet?
UPS kullanan pek görmedim. Elektrik kesintisiyle bozulan PC'de duymadım. Gerçekten gerekli mi bu alet?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 11 Ocak 2021 #2 Çok bilmiş :D dedi: UPS kullanan pek görmedim. Elektrik kesintisiyle bozulan PC'de duymadım. Gerçekten gerekli mi bu alet? Genişletmek için tıkla... UPS kesintisiz güç sağlar yani bir nevi bilgisayarı korur, çok önemli işleriniz yoksa bilgisayar üzerinde almaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Artı 2 Eksi
Çok bilmiş :D dedi: UPS kullanan pek görmedim. Elektrik kesintisiyle bozulan PC'de duymadım. Gerçekten gerekli mi bu alet? Genişletmek için tıkla... UPS kesintisiz güç sağlar yani bir nevi bilgisayarı korur, çok önemli işleriniz yoksa bilgisayar üzerinde almaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
A adam gibi adam 1050 ti Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 4.583 Çözümler 5 Yer O_O 11 Ocak 2021 #3 Onu elektrik kesilince yaptığı işler bozulmaması için alıyorlar diye biliyorum. Artı 1 Eksi
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 11 Ocak 2021 #4 Değil. Artı 0 Eksi
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 11 Ocak 2021 #5 Ben sistem topladığımda kesinlikle alacağım. Bence çok yararlı bir alet düşündüğüm marka da tunçmatik. Artı 0 Eksi
Ben sistem topladığımda kesinlikle alacağım. Bence çok yararlı bir alet düşündüğüm marka da tunçmatik.
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ocak 2021 #6 Çok bilmiş :D dedi: UPS kullanan pek görmedim. Elektrik kesintisiyle bozulan PC'de duymadım. Gerçekten gerekli mi bu alet? Genişletmek için tıkla... Asıl amacı verilerin kaydetmeden kaybolmasını engellemek veya elektrik gittiğinde anlık önemli işleri yapmak. PSU'da korumanız varsa bir sorun teşkil etmez. Artı 0 Eksi
Çok bilmiş :D dedi: UPS kullanan pek görmedim. Elektrik kesintisiyle bozulan PC'de duymadım. Gerçekten gerekli mi bu alet? Genişletmek için tıkla... Asıl amacı verilerin kaydetmeden kaybolmasını engellemek veya elektrik gittiğinde anlık önemli işleri yapmak. PSU'da korumanız varsa bir sorun teşkil etmez.
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.417 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #7 Eğer kaliteli ve korumaları tam olan bir PSU varsa UPS'e gerek kalmaz diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
800k ZED Kilopat Katılım 3 Nisan 2018 Mesajlar 442 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #8 Kaliteli bir PSU'nuz varsa gerek olacağını sanmam. Artı 0 Eksi
Teacher80 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 7.178 Makaleler 5 Çözümler 29 11 Ocak 2021 #9 Gerek yok, kaliteli PSU'lardaki güvenlik önlemleri yeterli. Veri kaybı riskin varsa o zaman lazım. Artı 0 Eksi
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #10 Çok bilmiş :D dedi: UPS kullanan pek görmedim. Elektrik kesintisiyle bozulan PC'de duymadım. Gerçekten gerekli mi bu alet. Genişletmek için tıkla... Şuan konum onay sürecinde göreceksin sonucunu. Artı 0 Eksi
Çok bilmiş :D dedi: UPS kullanan pek görmedim. Elektrik kesintisiyle bozulan PC'de duymadım. Gerçekten gerekli mi bu alet. Genişletmek için tıkla... Şuan konum onay sürecinde göreceksin sonucunu.