UPS Tavsiyesi

PatricBateman

Decapat
Merhaba, sistem bilgilerimi aşağıya bırakıyorum buna göre bir PSU'ya ihtiyacım var. Bütçede bir sorunum yok. Amacım işim gereği sürekli BIOS UP/DOWN yapıyorum BIOS için yazılım geliştirmeye çalışıyorum. Bu yüzden çok çok ama çok tehlikeli bir iş farzedersinizki. Elektriklerin gitmesi artık korkulu rüyam oldu. Sadece BIOS UP/DOWN yaparken elektrik kesintisine karşı koruması yeterli olur. Yani kısaca 15-20 dakika kadar tutabilse yeterlidir.

Buna göre Fiyat/Performans bir ürün arıyorum. Sadece işimi görsün yeter bütçede sorun yok.

Sistem bilgileri:

Anakart: ASUS TUF GAMING B660M-E D4
İşlemci: Intel i5-12400F
Ekran Kartı: ASUS TUF GAMING RTX 3070 Ti
Power: ASUS ROG 750W
Ram: 32 GB 3600Mhz
Sıvı Soğutma: Corsair 240mm

Up, hala yanıt beklemekteyim.

Son düzenleme:
Merhaba, sistem bilgilerimi aşağıya bırakıyorum buna göre bir PSU'ya ihtiyacım var. Bütçede bir sorunum yok. Amacım işim gereği sürekli BIOS UP/DOWN yapıyorum BIOS için yazılım geliştirmeye çalışıyorum. Bu yüzden çok çok ama çok tehlikeli bir iş farzedersinizki. Elektriklerin gitmesi artık korkulu rüyam oldu. Sadece BIOS UP/DOWN yaparken elektrik kesintisine karşı koruması yeterli olur. Yani kısaca 15-20 dakika kadar tutabilse yeterlidir.

Buna göre Fiyat/Performans bir ürün arıyorum. Sadece işimi görsün yeter bütçede sorun yok.

Sistem bilgileri:

anakart: ASUS TUF Gaming B660M-E D4.
işlemci: Intel i5-12400F
ekran kartı: ASUS TUF Gaming RTX 3070 Ti.
Power: ASUS ROG 750W.
RAM: 32 GB 3600MHz.
sıvı soğutma: Corsair 240mm.

Up, hala yanıt beklemekteyim.

Hocam merhaba aldınız mı?

Hadi kardeşim sizi bekliyorum, biriniz alında biz de fikir sahibi olalım. Ben de alacağım araştıyorum. 😂

Emote atmışsınız diye bilgilendirme yapayım. UPS bakarken burada yazdıklarımı dikkate alın. Daha fazla detay da olabilir regülatör vs. ben bu kadarını araştırdım.

Ben bu ürünü sipariş verdim. Deneyimledikten sonra forumda inceleme yazarım.
https://www.hepsiburada.com/apc-bvx2200li-gr-2200va-kesintisiz-guc-kaynagi-pm-HB000012Z5AP

Son düzenleme:
Hadi kardeşim sizi bekliyorum, biriniz alında biz de fikir sahibi olalım. Ben de alacağım araştıyorum. 😂

Emote atmışsınız diye bilgilendirme yapayım. UPS bakarken burada yazdıklarımı dikkate alın. Daha fazla detay da olabilir regülatör vs. ben bu kadarını araştırdım.

https://www.hepsiburada.com/apc-bvx2200li-gr-2200va-kesintisiz-guc-kaynagi-pm-HB000012Z5AP

Bende
Almayı düşünüyorum.

Bende
Almayı düşünüyorum.
Sisteminizi bilmiyorum ama 600 W yetersiz gibi geldi.

Eklemeyi unutmuşum bu ürünler akü değişimi istemekte. Süre olarak değişkenlik gösteriyor ortalama 2 yıl ömürleri var. Yani 2 yıl sonra aküyü daha güzel bir aküyle değiştirip yola devam.

Sisteminizi bilmiyorum ama 600W yetersiz gibi geldi.

Eklemeyi unutmuşum bu ürünler akü değişimi istemekte. Süre olarak değişkenlik gösteriyor ortalama 2 yıl ömürleri var. Yani 2 yıl sonra aküyü daha güzel bir aküyle değiştirip yola devam.

Hocam benim PSU 600W zaten 20 dk açık tutsa kapatsam PC'yi yeterli benim için.

Bir araştırın 600W yani birebir belki sorun yaratabilir. Sistemi açmama gibi.
Doğru söylüyorsunuz hocam

Bende bunu aldım bugün elime ulaştı epey ağır. Akü dolunca test edeceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı