RetR0_Z Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 366 Çözümler 1 17 Ağustos 2021 #11 Orion Nebula dedi: " Kargoma bakmaya karar verdim ve kargo takibi için numaraya girdim. " kargoya verildiğini söylemişsiniz ama. Genişletmek için tıkla... Bak bana mesaj gelip gelmemesini bilmediğim ve sonradan öğrendiğim için öyle yazmışım.
Orion Nebula dedi: " Kargoma bakmaya karar verdim ve kargo takibi için numaraya girdim. " kargoya verildiğini söylemişsiniz ama. Genişletmek için tıkla... Bak bana mesaj gelip gelmemesini bilmediğim ve sonradan öğrendiğim için öyle yazmışım.
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 17 Ağustos 2021 #12 Kargoya verildi diye bir mesaj aldınız mı?
RetR0_Z Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 366 Çözümler 1 17 Ağustos 2021 #13 Orion Nebula dedi: Kargoya verildi diye bir mesaj aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır almadık daha hatta şirkete sorduk 4 veya 14 iş günü arasında kargoya verilir dediler bana.
Orion Nebula dedi: Kargoya verildi diye bir mesaj aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır almadık daha hatta şirkete sorduk 4 veya 14 iş günü arasında kargoya verilir dediler bana.
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 17 Ağustos 2021 #14 RetR0_Z dedi: Hayır almadık daha hatta şirkete sorduk 4 veya 14 iş günü arasında kargoya verilir dediler bana. Genişletmek için tıkla... Daha kargoya verilmemiş. Bekleyin, 4-10 iş günü içerisinde kargoya verirler.
RetR0_Z dedi: Hayır almadık daha hatta şirkete sorduk 4 veya 14 iş günü arasında kargoya verilir dediler bana. Genişletmek için tıkla... Daha kargoya verilmemiş. Bekleyin, 4-10 iş günü içerisinde kargoya verirler.