Çözüldü UPS'yi akım korumalı prize takmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alican Akgün

Hectopat
Yer
Rize
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi.
Ben 2000VA bir Online UPS'yi akım korumalı prize taksam sorun yaşatır mı?
Aklımdan geçen şu; hem akım korumalı priz alıp, hem de bunu da UPS'yi bağlayıp oradan da bilgisayarımı ve diğer ürünlerimi çifte korumak çifte güvence altına almak istiyorum bu mümkün mü?
Akım korumalı priz de emsalleri arasında üst sıralarda 400 TL gibi bir fiyatı var.

Çözüm
Akım korumalı prizin hiçbir işe yaramadığını gösteren bir sürü video var teknik insanlar tarafından çekilmiş. Ayrıca akımda sıkıntı olursa sigorta atıyor zaten. Bizim işimiz voltaj ile. UPS burada devreye giriyor. 2KVA On-line UPS zaten pahalı ve kendi güvenlik donanımlarını barındıran bir ürün grubu. Alelade bir akım korumalı prizden kat be kat fazlası var zaten. Gerek yok.
Akım korumalı prizin hiçbir işe yaramadığını gösteren bir sürü video var teknik insanlar tarafından çekilmiş. Ayrıca akımda sıkıntı olursa sigorta atıyor zaten. Bizim işimiz voltaj ile. UPS burada devreye giriyor. 2KVA On-line UPS zaten pahalı ve kendi güvenlik donanımlarını barındıran bir ürün grubu. Alelade bir akım korumalı prizden kat be kat fazlası var zaten. Gerek yok.

Çözüm

Hocam benim açtığım bir konu daha var. Oraya da bir bakabilir misin? Benim için en önemli konu o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…