Vxnic Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 15 Kasım 2022 #1 Glitch üzerinden slash comamnds kullanan bir Discord botu altyapısı kullanıyorum. Discord üzerinden active developer rozeti almak için. 24 saat açık kalması gerekiyormuş. Bu yüzden uptime sitesi arıyorum ücretsiz olacak. Bildiğiniz site var mı?
Glitch üzerinden slash comamnds kullanan bir Discord botu altyapısı kullanıyorum. Discord üzerinden active developer rozeti almak için. 24 saat açık kalması gerekiyormuş. Bu yüzden uptime sitesi arıyorum ücretsiz olacak. Bildiğiniz site var mı?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #2 VDS denemesi almanı öneririm. Ya da Heroku kullanabilirsin.
Vxnic Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 15 Kasım 2022 #3 Kleyn dedi: VDS denemesi almanı öneririm. Ya da heroku kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Heroku kullanacağım teşekkür ederim.
Kleyn dedi: VDS denemesi almanı öneririm. Ya da heroku kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Heroku kullanacağım teşekkür ederim.
Scunzie Femtopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 29 Yer Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2022 #4 Glitch yerine bot yapma siteleri var BotGhost vs / komutu kullanabiliyorsun hazır komutlar