Samicenk Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 13 Temmuz 2023 #1 Grafik tasarımcılık ve video editörlüğüne bulunuyorum. Öneriniz hangi site?
CrawLOttoman Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 219 13 Temmuz 2023 #2 Samicann dedi: Grafik tasarımcılık ve video editörlüğüne bulunuyorum. Öneriniz hangi site? Genişletmek için tıkla... Upwork'te serbest çalışanlar, müşterilere mevcut bir işi gönderirken benzersiz uygulamalar ve kapak mektupları göndererek belirli projeler için teklif verir. Fiverr'da müşteriler, serbest çalışanın önceden tanımladığı belirli hizmetleri satın alır.
Samicann dedi: Grafik tasarımcılık ve video editörlüğüne bulunuyorum. Öneriniz hangi site? Genişletmek için tıkla... Upwork'te serbest çalışanlar, müşterilere mevcut bir işi gönderirken benzersiz uygulamalar ve kapak mektupları göndererek belirli projeler için teklif verir. Fiverr'da müşteriler, serbest çalışanın önceden tanımladığı belirli hizmetleri satın alır.
Yasin83883 Centipat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 465 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Intel core i7 13700k Ram:Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) 3600MHz DDR4 CL16 Masaüstü Bellek Kiti 2 KF436C16RB1AK2/32 Ekran kartı:Intel arc a750 Anakart:Asus ROG STRIX B760-A GAMING WIFI D4 DDR4 5333MHZ ATX 1700P 128 GB ANAKART Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #3 Samicann dedi: Grafik tasarımcılık ve video editörlüğüne bulunuyorum. Öneriniz hangi site? Genişletmek için tıkla... Upworkta çok dolandırıcı var.
Samicann dedi: Grafik tasarımcılık ve video editörlüğüne bulunuyorum. Öneriniz hangi site? Genişletmek için tıkla... Upworkta çok dolandırıcı var.
LonelyDarkSide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 1.315 Çözümler 9 13 Temmuz 2023 #4 Yasin83883 dedi: Upworkta çok dolandırıcı var. Genişletmek için tıkla... Sazan değilsen, hayır.
Samicenk Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 13 Temmuz 2023 #5 Fiverr'dan devam. Teşekkürler öneriniz için. Belki upworktanda yarı zamanlı yapasbilirim.
G GeleceğinDoktoru Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 261 14 Temmuz 2023 #6 Samicann dedi: Fiverr'dan devam. Teşekkürler öneriniz için. Belki upworktanda yarı zamanlı yapasbilirim. Genişletmek için tıkla... İş bulabiliyor musunuz peki ?
Samicann dedi: Fiverr'dan devam. Teşekkürler öneriniz için. Belki upworktanda yarı zamanlı yapasbilirim. Genişletmek için tıkla... İş bulabiliyor musunuz peki ?
Samicenk Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 522 Çözümler 2 15 Temmuz 2023 #7 GeleceğinDoktoru dedi: İş bulabiliyor musunuz peki ? Genişletmek için tıkla... İşinde iyiysen bulursun, tabiki siteyi ele geçiren tekel ajanslar var. Onlar arasından sıyrılırsan parayı bulursun.
GeleceğinDoktoru dedi: İş bulabiliyor musunuz peki ? Genişletmek için tıkla... İşinde iyiysen bulursun, tabiki siteyi ele geçiren tekel ajanslar var. Onlar arasından sıyrılırsan parayı bulursun.
YunusPa Femtopat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #8 upworkde de fiverrda da baya dolandırıcı var. ben de bir kere sazan gibi kandım. ancak yeterince dikkatli olursan sıkıntı olmaz
upworkde de fiverrda da baya dolandırıcı var. ben de bir kere sazan gibi kandım. ancak yeterince dikkatli olursan sıkıntı olmaz