Elyr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 Yer Anteke 31 Daha fazla Meslek Kedi Bakıcılığı 11 Ekim 2018 #11 @Jira Hocam uçağa petrol koymuyorlar veya uçmuyor.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 11 Ekim 2018 #12 Elyr dedi: @Jira Hocam uçağa petrol koymuyorlar veya uçmuyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Elyr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 Yer Anteke 31 Daha fazla Meslek Kedi Bakıcılığı 11 Ekim 2018 #13 @Jira Hocam çok ucuz geldide şüphelendim bir an Siz tabii ki daha iyi bilirsiniz bu konuları.
W Wero Ziyaretçi 11 Ekim 2018 #14 Jira dedi: Yok dostum, o kadar tutmaz. OnurAir bayağı yavandır ama yapacak bir şey yok Eki Görüntüle 336715 Genişletmek için tıkla... İstanbul'dan binmeyeceğiz galiba Binersek Trabzon, Samsun veya bulunduğum ilden bineriz gibi En ucuz Trabzon ve en ucuz bilet 800TL
Jira dedi: Yok dostum, o kadar tutmaz. OnurAir bayağı yavandır ama yapacak bir şey yok Eki Görüntüle 336715 Genişletmek için tıkla... İstanbul'dan binmeyeceğiz galiba Binersek Trabzon, Samsun veya bulunduğum ilden bineriz gibi En ucuz Trabzon ve en ucuz bilet 800TL
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 11 Ekim 2018 #15 Silinen üye dedi: İstanbul'dan binmeyeceğiz galiba Binersek Trabzon, Samsun veya bulunduğum ilden bineriz gibi En ucuz Trabzon ve en ucuz bilet 800TL Genişletmek için tıkla... O zaman değişir Elyr dedi: @Jira Hocam çok ucuz geldide şüphelendim bir an Siz tabii ki daha iyi bilirsiniz bu konuları. Genişletmek için tıkla... Uçak uçuyor da personel kalitesi sıfır. Yılmış personel, uzun ve sürekli rötarlar. Profesyonellikten uzak hizmet sunuyorlar. E THY'den ucuz olma sebepleri var elbet
Silinen üye dedi: İstanbul'dan binmeyeceğiz galiba Binersek Trabzon, Samsun veya bulunduğum ilden bineriz gibi En ucuz Trabzon ve en ucuz bilet 800TL Genişletmek için tıkla... O zaman değişir Elyr dedi: @Jira Hocam çok ucuz geldide şüphelendim bir an Siz tabii ki daha iyi bilirsiniz bu konuları. Genişletmek için tıkla... Uçak uçuyor da personel kalitesi sıfır. Yılmış personel, uzun ve sürekli rötarlar. Profesyonellikten uzak hizmet sunuyorlar. E THY'den ucuz olma sebepleri var elbet
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 11 Ekim 2018 #16 Hocam ben 5000₺'ye Rusya'da 2 ay yaşarım. THY'yi de övmeye gerek yok, ekonomi sınıfı uçuşların kalitesi her zaman kötü olur ve tabii servisleri de.
Hocam ben 5000₺'ye Rusya'da 2 ay yaşarım. THY'yi de övmeye gerek yok, ekonomi sınıfı uçuşların kalitesi her zaman kötü olur ve tabii servisleri de.