Selam arkadaşlar, Ursina Python tabanlı bir oyun motoruymuş. Ben henüz daha yazılımın çok başlarındayım lakin kendimi geliştirmeyi düşünüyorum her neyse. Nasıldır bu motor? Güzel şeyler yapılabilir mi? Zor mudur?
Basit Minecraft oyunları yapanlar var ama benim istediğim aklıma olan projeyi Ursina'da yapabilir miyim onu merak ediyorum. Kendisi bir balıkçılık oyunu ama mantık farklı.
Bir yerden basit bir Pyhton kursu alıyorum şu anda. Python istiyorum çünkü daha kolay. Başka bir dille uğraşmak istemiyorum şu anlık.
Basit Minecraft oyunları yapanlar var ama benim istediğim aklıma olan projeyi Ursina'da yapabilir miyim onu merak ediyorum. Kendisi bir balıkçılık oyunu ama mantık farklı.
Selam arkadaşlar, ursina Python tabanlı bir oyun motoruymuş. Ben henüz daha yazılımın çok başlarındayım lakin kendimi geliştirmeyi düşünüyorum her neyse. Nasıldır bu motor? Güzel şeyler yapılabilir mi? Zor mudur?
OpenGL ile beraber yapılabiliyor yine kanser olursunuz yapmaya çalışırken ya Godot'ya da Unity'e başlayın yeni baslamazsiniz zaten Python'a hiç kanser olmanıza gerek yok.
OpenGL ile beraber yapılabiliyor yine kanser olursunuz yapmaya çalışırken ya Godot'ya da Unity'e başlayın yeni baslamazsiniz zaten Python'a hiç kanser olmanıza gerek yok.