USB 2.0 anakarta USB 3.0 dönüştürücü takmak

tunaaa

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Benim 2010 yılından kalma 2. bir bilgisayarım bulunmakta. Bu bilgisayarın anakartı çok eski ve sadece 2.0 portları var aşağıya bir dönüştürücü linki bıraktım bunu bilgisayarıma takarsam bu alet üzerindeki 2 adet port 3.0 olarak çalışır mı? Elimde bir alet var sadece 3.0 portunda çalışacağı söylendi.

LİNK: Alfais 4835 Pci E Express 2 Port Usb 3.0 Kart Fiyatı

Son düzenleyen: Moderatör:
3.0 olarak çalışacaktır.

Evet gerek yok. Bu gösterdiğiniz kartla USB 3.0 portuna sahip olabilirsiniz tabi daha kaliteli bir kart bulursanız hızı daha yüksek olabilir orasını bilemem.

Çalışır fakat bu genişleme kartını takacağınız anakart üzerindeki Pci Exp. slotunun versiyonu da önemli bu noktada. Versiyon farkına göre veriyolu genişliği değişiklik gösteriyor. Versiyon 2 ve üstüyse sorun yok USB 3.0 portlarını max. kapasiteyle kullanırsınız.

şöyle ki anakartım foxconn N15235 üstünde girişi var ama versiyon dediğiniz şeyi anlamadım anakartın marka modelinden anlayamaz mısınız?

Kardeşim ürünü alıp denediniz mi? Aynı ürünü bende aldım ancak tanımadı PC. CD’deki driverı kurdum ancak yinede tanımadı sizde durum nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…