USB 2.0 çoklayıcı önerisi

Collavino

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Tekirdağ
Merhaba. Elimde eski bir laptop var. Normalde 3 tane USB portu var ama biri bozuk, birinde de Wi-Fi adaptörü takılı. Elde kalıyor 1 tane, bu da hiç yeterli değil. USB portu USB 2.0 sanırım. Bu yüzden USB 2.0 önerirseniz sevinirim. Önerilerinizi bekliyorum.

@xyunustr Attığınız ürünler çok çabuk bozuluyor genelde ayrıca birden fazla aygıt takılınca da kafası karışıyor bilgisayarın.
Çabuk bozuluyor dememe bakmayın bende de bunun 4 girişe sahip olanı var. Yıllardır kullanıyorum. Aynı anda iki USB bağlayınca belleklerin gözükmemesi ve bazen harici klavyenin Linux üzerinde görünmemesine sebep olsa da memnunum.

Son düzenleme:

Haklısınız bilmiyordum yorumlar güzel diye önerdim yoksa bende güvenmiyorum böyle portlara.

Bunlardan başka bulmak için açmıştım konuyu. Çok güvenmiyorum ben açıkçası Trendyol'da olup ucuz olanlara.

S-Link ve Ugreen gibi markaların ürünlerinden hep memnun kalmışımdır bunun hakkında detaylı bilgim yok ama işinizi görür diye düşünüyorum.
Teşekkürler. Diğer öneriler gelene dek değerlendiririm bunu. Halen daha önerilere açığım bu arada.

2.0ların max ömrü bir ay oluyor. Bende 4 girişli 3.0 var. 3 girişini birden kullanıyorum 2 yıldır problem yok. 1 giriş bozuldu neden hatirlamiyorum. 150-200Tl ye düzgün bir şey alın bir daha basınız ağrımasın. Bende 5li 2.0 var keyfi istediğinde sadece güç veriyor. O da kişi başına 5 watt bile değil. On off düğmeleri de bazen hic kural dinlemiyo. 21 TL ye almıştım tabii onu da varsayarsak normal

2.0ların max ömrü bir ay oluyor. Bende 4 girişli 3.0 var. 3 girişini birden kullanıyorum 2 yıldır problem yok. 1 giriş bozuldu neden hatirlamiyorum.
Bilmiyordum bunu. 2.0 istememin nedeni hem fiyatı azalsın hem de boşu boşuna 3.0 özelliği durmasın diyeydi. Sizin önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir şey var mı hocam? Ya da iyi bir marka.

Bilmiyordum bunu. 2.0 istememin nedeni hem fiyatı azalsın hem de boşu boşuna 3.0 özelliği durmasın diyeydi. Sizin önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir şey var mı hocam? Ya da iyi bir marka.
Bu ürünü aldım mükemmel. 3 Girişe ayrı ayrı flash takınca bile sorunsuz ve hızlı şekilde çalışıyor. Ayrıca aralarındaki 100TL fark için 2.0 almaya değmez. Şu an mesela klavye kulaklık ve mouse takılı hepsi 2.0 Hem daha uzun süre dayanır hem de daha hızlı olur, daha yüksek watt falan.

Teşekkürler. Bunu da değerlendireceğim. Bu arada 2.0 porta 3.0 çoklayıcı takınca sorun olmaz değil mi? Emin olmak için soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…