emrahtot Hectopat Katılım 10 Ağustos 2013 Mesajlar 17 Yer Kastamonu, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2014 #1 Elimde Usb 2.0 Jpeg Webcam var. Eski bilgisayarıma takcam ama Usb 1.1 portu var sadece. Uyar mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2014
Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 12 Şubat 2014 #2 Evet çalışır.
emrahtot Hectopat Katılım 10 Ağustos 2013 Mesajlar 17 Yer Kastamonu, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2014 #3 Lost Shadows dedi: Evet çalışır. Genişletmek için tıkla... Bir de sürücü konusunda yardımcı olursan sevinirim
Lost Shadows dedi: Evet çalışır. Genişletmek için tıkla... Bir de sürücü konusunda yardımcı olursan sevinirim
Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 12 Şubat 2014 #4 Kameranın altında modeli yazar internet üzerinden araştırabilirsin.
emrahtot Hectopat Katılım 10 Ağustos 2013 Mesajlar 17 Yer Kastamonu, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2014 #5 Lost Shadows dedi: Kameranın altında modeli yazar internet üzerinden araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yazmıyor valla. Eski yusyuvarlak bir şey bu. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2014
Lost Shadows dedi: Kameranın altında modeli yazar internet üzerinden araştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yazmıyor valla. Eski yusyuvarlak bir şey bu.
Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 12 Şubat 2014 #6 SlimDrivers İndir - Sürücü Güncelleme Programı - Tamindir bunu indir, kur ve çalıştır. Bulamazsa tekrar bildir.
SlimDrivers İndir - Sürücü Güncelleme Programı - Tamindir bunu indir, kur ve çalıştır. Bulamazsa tekrar bildir.
emrahtot Hectopat Katılım 10 Ağustos 2013 Mesajlar 17 Yer Kastamonu, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2014 #7 Lost Shadows dedi: SlimDrivers İndir - Sürücü Güncelleme Programı - Tamindir bunu indir, kur ve çalıştır. Bulamazsa tekrar bildir. Genişletmek için tıkla... Tarattım programdan ama kamerayla ilgili bir şey yok. - - - Güncellendi - - - DriverEasy kurdum buldum sonunda. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2014
Lost Shadows dedi: SlimDrivers İndir - Sürücü Güncelleme Programı - Tamindir bunu indir, kur ve çalıştır. Bulamazsa tekrar bildir. Genişletmek için tıkla... Tarattım programdan ama kamerayla ilgili bir şey yok. - - - Güncellendi - - - DriverEasy kurdum buldum sonunda.