USB 2.0 portuna takılan usb 3.0 harddisk görünmüyor

ficarof

Hectopat
Arkadaşlar arkadaşımın Windows 7'li bilgisayarının 2.0 portuna USB 3.0 harddisk taktık. Bilgisayar görmüyor HDD'yi bu neden kaynaklanıyor olabilir acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim..!

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartının modeli nedir? Anakartında USB 3.0 desteği yoksa görmez. Zaten 2.0 portuna 3.0 takamassın.

USB 3.0 daha fazla güç gereksinimi duymaktadır. USB 3.0 portuna USB 2.0 standartlı bir cihaz takabilirsin ama, USB 2.0 portuna USB 3.0 takamazsın.

Ben kendi bilgisayarımda 2.0 portuma taktım oldu ama. Arkadaşın Anakart modeli şu Lg r590-Uarl3b i3

Benim bildiğim çalışır ama usb 2.0 hızında çalışır.

USB 3.0 daha fazla güç gereksinimi duymaktadır. USB 3.0 portuna USB 2.0 standartlı bir cihaz takabilirsin ama, USB 2.0 portuna USB 3.0 takamazsın.
Ben de bunu kastetmiştim ve bu yüzden ''Anakartında USB 3.0 desteği yoksa görmez. Zaten 2.0 portuna 3.0 takamassın.'' Yanlış anlaşıldım ya da ben anlatamadım

Hayır takabilirsiniz. Takıyorum ve kullanıyorum.

Ben de bunu kastetmiştim ve bu yüzden ''Anakartında USB 3.0 desteği yoksa görmez. Zaten 2.0 portuna 3.0 takamassın.'' Yanlış anlaşıldım ya da ben anlatamadım

Takabilirsiniz. USB geriye dönük uyumlu bir teknolojidir.

Benim 3.0 2 tb samsung hardisk im var onceden 2.0 portunda calisiyordu artik calismiyor.ama baska pc de calisiyor yardim edebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…