Vendetta9393 Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 250 28 Ekim 2023 #1 Merhaba, televizyonumun USB'si 2.0. Flash belleğim 3.2 tanır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2023
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 28 Ekim 2023 #2 Tanır. Bunlarda geriye dönük destek oluyor. USB 2.0 hızında çalışır.
Vendetta9393 Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 250 28 Ekim 2023 #3 Forum Clerk dedi: Tanır. Bunlarda geriye dönük destek oluyor. USB 2.0 hızında çalışır. Genişletmek için tıkla... Sürekli sorun oluştu diyor. Bellek formatını uygun şekilde formatlamama rağmen.
Forum Clerk dedi: Tanır. Bunlarda geriye dönük destek oluyor. USB 2.0 hızında çalışır. Genişletmek için tıkla... Sürekli sorun oluştu diyor. Bellek formatını uygun şekilde formatlamama rağmen.
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 28 Ekim 2023 #4 Vendetta9393 dedi: Sürekli sorun oluştu diyor. Bellek formatını uygun şekilde formatlamama rağmen. Genişletmek için tıkla... Hocam TV'ler sanırım farklı bir format kullanıyor. Benim TV'de de benzer bir problem yaşamıştım o zaman TV üzerinden biçimlendirince sorun çözülmüştü.
Vendetta9393 dedi: Sürekli sorun oluştu diyor. Bellek formatını uygun şekilde formatlamama rağmen. Genişletmek için tıkla... Hocam TV'ler sanırım farklı bir format kullanıyor. Benim TV'de de benzer bir problem yaşamıştım o zaman TV üzerinden biçimlendirince sorun çözülmüştü.
Vendetta9393 Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 250 28 Ekim 2023 #5 Forum Clerk dedi: Hocam TV'ler sanırım farklı bir format kullanıyor. Benim TV'de de benzer bir problem yaşamıştım o zaman TV üzerinden biçimlendirince sorun çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Yani PC üzerinden değil. TV üzerinden mi biçimlendirmem gerekiyor. Yeni öğrendim.
Forum Clerk dedi: Hocam TV'ler sanırım farklı bir format kullanıyor. Benim TV'de de benzer bir problem yaşamıştım o zaman TV üzerinden biçimlendirince sorun çözülmüştü. Genişletmek için tıkla... Yani PC üzerinden değil. TV üzerinden mi biçimlendirmem gerekiyor. Yeni öğrendim.
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 28 Ekim 2023 #6 Vendetta9393 dedi: Yani PC üzerinden değil. TV üzerinden mi biçimlendirmem gerekiyor. Yeni öğrendim. Genişletmek için tıkla... Evet bir deneyin. Bu dediğimi çok uzun süre önce yapmıştım ama böyle bir şey olduğunu hatırlıyorum.
Vendetta9393 dedi: Yani PC üzerinden değil. TV üzerinden mi biçimlendirmem gerekiyor. Yeni öğrendim. Genişletmek için tıkla... Evet bir deneyin. Bu dediğimi çok uzun süre önce yapmıştım ama böyle bir şey olduğunu hatırlıyorum.
Vendetta9393 Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 250 28 Ekim 2023 #7 Forum Clerk dedi: Evet bir deneyin. Bu dediğimi çok uzun süre önce yapmıştım ama böyle bir şey olduğunu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bulmaya çalışıyorum. Çünkü görmüyor flashı sorun oluştu diye.
Forum Clerk dedi: Evet bir deneyin. Bu dediğimi çok uzun süre önce yapmıştım ama böyle bir şey olduğunu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağımı bulmaya çalışıyorum. Çünkü görmüyor flashı sorun oluştu diye.