Vendetta9393
Hectopat
Merhaba, televizyonumun USB'si 2.0. Flash belleğim 3.2 tanır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli sorun oluştu diyor. Bellek formatını uygun şekilde formatlamama rağmen.Tanır. Bunlarda geriye dönük destek oluyor. USB 2.0 hızında çalışır.
Hocam TV'ler sanırım farklı bir format kullanıyor. Benim TV'de de benzer bir problem yaşamıştım o zaman TV üzerinden biçimlendirince sorun çözülmüştü.Sürekli sorun oluştu diyor. Bellek formatını uygun şekilde formatlamama rağmen.
Yani PC üzerinden değil. TV üzerinden mi biçimlendirmem gerekiyor. Yeni öğrendim.Hocam TV'ler sanırım farklı bir format kullanıyor. Benim TV'de de benzer bir problem yaşamıştım o zaman TV üzerinden biçimlendirince sorun çözülmüştü.
Evet bir deneyin. Bu dediğimi çok uzun süre önce yapmıştım ama böyle bir şey olduğunu hatırlıyorum.Yani PC üzerinden değil. TV üzerinden mi biçimlendirmem gerekiyor. Yeni öğrendim.
Nasıl yapacağımı bulmaya çalışıyorum. Çünkü görmüyor flashı sorun oluştu diye.Evet bir deneyin. Bu dediğimi çok uzun süre önce yapmıştım ama böyle bir şey olduğunu hatırlıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.