Herkese merhaba arkadaşlar bir şey sorayım. Benim notebook Dell N5520. 4 tane USB port var fakat USB 2.0 ne USB 3.0 ne bilmiyorum. USB 2.0 ile 3.0'ın farkı nedir? Ve bir sorum da var: USB 2.0 ve 3.0 hangisi olduğunu nasil öğrenebilirim?
Herkese merhaba arkadaşlar bir şey sorayım. Benim notebook Dell N5520.4tane USB port var fakat USB 2.0 ne USB 3.0 ne bilmiyorumUSB 2.0 la 3.0'ın farkı nedir? Ve bir sorumda var USB 2.0 ve 3.0 hangisi olduğunu nasil öğrenebilirim?
USB 3.0 girişleri bazen mavi bazen ise siyah olup üzerlerinde aşağıdaki gibi logo bulunur. Her zaman mavi olmayabiliyor.
USB 3.0 uyumlu bir disk veya başka bir cihaz taktığınızda en az 4 kata kadar daha hızlı veri transferi yapabilirsiniz.
Ayrıca daha dikkatli bakarsanız 3.0 girişlerde standart 4 değil 8 kanal bulunmaktadır.
Herkese merhaba arkadaşlar bir şey sorayım. Benim notebook Dell N5520.4tane USB port var fakat USB 2.0 ne USB 3.0 ne bilmiyorumUSB 2.0 la 3.0'ın farkı nedir? Ve bir sorumda var USB 2.0 ve 3.0 hangisi olduğunu nasil öğrenebilirim?
USB 3.0, 2.0'a göre 10 kat hızlı. USB 3.0 girişleri mavi oluyor. USB 2.0 ise siyah renk. USB 3.0 bellek halıp bu portta hızlı bir şekilde kullanabilirsin. Aynı zamanda USB 3.0 portu daha fazla güç sağlıyor.
USB 2.0 ile 3.0 arasındaki en temel fark veri aktarım hızı ve Watt degeridir anlamak içinse USB soketinin içine bakın USB 3.0 genelikle mavi renkli oluyor.