USB 3.0 adaptör USB 2.0 telefonu şarj eder mi?

SiriusBlack

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba ben Samsung Galaxy A55 telefon alacağım ama içinde şarj adaptörü çıkmadığından adaptör almam gerekiyor. İyi bir adaptör almak istiyorum ve Ugreen'in ürünlerini beğeniyorum. Telefonun şarjına USB2.0 yazıyor ama alacağım adaptöre USB 3.0 yazıyor, adaptörün linkini koydum. Bu adaptör bu telefonu şarj eder mi? Herhangi bir sorun oluşur mu batarya için falan?
Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Galaxy A55, 25W hızlı şarjı destekler. Ugreen adaptörü USB 3.0 olsa da, şarj için önemli olan adaptörün çıkış gücü ve desteklediği şarj protokolleridir. PPS (Programmable Power Supply) desteği olan bir adaptör tercih edilmelidir. USB 2.0 veya 3.0 fark etmez, ancak hızlı şarj için PPS desteği önemli. Ugreen adaptörü, PPS desteği sunuyorsa, şarj eder ve batarya için sorun oluşturmaz.

Samsung Galaxy A55, 25W hızlı şarjı destekler. Ugreen adaptörü USB 3.0 olsa da, şarj için önemli olan adaptörün çıkış gücü ve desteklediği şarj protokolleridir. PPS (Programmable Power Supply) desteği olan bir adaptör tercih edilmelidir. USB 2.0 veya 3.0 fark etmez, ancak hızlı şarj için PPS desteği önemli. Ugreen adaptörü, PPS desteği sunuyorsa, şarj eder ve batarya için sorun oluşturmaz.
Peki linkteki alet şarj eder mi acaba onda 20w falan yazıyor. pps şarj fişi falan da yazıyor

Elbette şarj eder hocam. Fakat 5W fark olduğunu unutmayın
5w daha az olursa ne oluyor acaba yavaş veya daha az güçte mi şarj ediyor

Peki linkteki alet şarj eder mi acaba onda 20W falan yazıyor. PPS şarj fişi falan da yazıyor

5W daha az olursa ne oluyor acaba yavaş veya daha az güçte mi şarj ediyor

Telefonun bataryası adaptörlerden 25W güçle şarj edilebilecek şekilde ayarlanmış hocam. Bu telefona 100W'lik adaptör de taksanız 25W çekecek. Siz 20W adaptör kullandığınızda 20W çeker bu da normale göre bir tık daha yavaş şarj olmasını sağlar.

Aşağıdaki linkten orijinal Samsung 25W A35-55 adaptörüne bakabilirsiniz.

Telefonun bataryası adaptörlerden 25W güçle şarj edilebilecek şekilde ayarlanmış hocam. Bu telefona 100W'lik adaptör de taksanız 25W çekecek. Siz 20W adaptör kullandığınızda 20W çeker bu da normale göre bir tık daha yavaş şarj olmasını sağlar.

Aşağıdaki linkten orijinal Samsung 25W A35-55 adaptörüne bakabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim yardım için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı