USB 3.0 çoğaltıcı almak mantıklı mı?

Berkay Kiraz

Hectopat
Makaleler
10
Yer
Afyon
Merhaba arkadaşlar, kasamda 1 tane USB 3.0 girişi, 2 tane USB 2.0 girişi bulunuyor. Mouse, ve klavye takmak için 3.0 çoğaltıcı almayı düşünüyorum. USB 3.0 çoğaltıcı almam mantıklı olur mu? Çoğaltıcı yüzünden 3.0'da gecikme olur mu? 2.0'dan daha az tepkime hızına düşer mi? Cevaplarsanız çok teşekkür ederim.

Mouse ve klavyeniz Usb 2.0 hızıyla çalıştığı için USB 3.0 olmasının doğrudan pek bir faydası yok, sadece USB 3.0 olanların kontrolcüsünün genelde daha kaliteli olması iyi olabilir. Gecikme oluşacaktır ama çoğaltıcıya başka şeyler bağlamazsanız algılanabilecek bir gecikme olmayacaktır.

Merhaba arkadaşlar, kasamda 1 tane USB 3.0 girişi, 2 tane USB 2.0 girişi bulunuyor. Mouse, ve klavye takmak için 3.0 çoğaltıcı almayı düşünüyorum. USB 3.0 çoğaltıcı almam mantıklı olur mu? Çoğaltıcı yüzünden 3.0'da gecikme olur mu? 2.0'dan daha az tepkime hızına düşer mi? Cevaplarsanız çok teşekkür ederim.

Gecikme olur. Benim tavsiyem şu ürünü alman. Ben kullanıyorum, en mantıklısı bu hem gecikme vb muhabbeti yok. Ekran kartrının o kısma takarsan arkada USB portun olmuş olur. Ön tarafa istiyorsan ön kısım içinde var.

Anakartta 2 tane boş usb girişi varsa bak dörtlü de alabilirsin.Kasalarda genelde 2 giriş olur,biri ön panel usb leri tarafından kullanılır diğeri boş olu.Siz önü iptal edip 4 taneye yükseltebilirsiniz.Ama bence 2li yeter size.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı