USB 3.0 diskin hızı iyi mi?

Yazma hızı. USB 2.0 diskim ise 10 MB/sn'yi aşmıyor.
Eğer yazma hızı ise bence gayet normal seviyede. Standart USB 3.0 belleklerin birçoğunun gerçek yazma hızı performansı bu seviyelerde oluyor. Bazı USB bellekler SLC önbellek ile bir dosyanın ilk belli bir kısmını yüksek hız ile yazabiliyor fakat önbellek dolunca otomatik olarak bu bahsettiğim seviyelere düşüyor.

Bu hızlarda kalıcı olarak kalabilen USB bellekler (örneğin, SanDisk Extreme Pro) çok üst seviyede yer alıyor ve çok pahalılar.
 
Hocam bu SLC önbelleğinin olup olmadığına nereden bakabilirim? Belki başta hızlı yazmıştır %12'ye geldikten sonraki hızı farkedebildim.
@yusuf6554

Bu değerler nasıl peki?
 
Hocam bu SLC önbelleğinin olup olmadığına nereden bakabilirim? Belki başta hızlı yazmıştır %12'ye geldikten sonraki hızı fark edebildim.
@yusuf6554
Eki Görüntüle 1157545
Bu değerler nasıl peki?
Bence sıradan bir USB 3.0 belleğe göre gayet iyi. Ben SanDisk Ultra USB bellek ile 125 MB okuma ve 13 MB yazma hızına ulaşıyorum. Sizin değerleriniz bence daha iyi. Okuma biraz daha düşük ama yazma bariz derecede daha yüksek.
 
Aldığım bilgisayarcı kaliteli bir malzemedir bu demişti. Bazen görüyorum forumda hep bilgisayarcılar kötüleniyor. Ama adamların işi bu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…