Usb 3.0 Flash Bellek Önerisi

Sandisk ortalama 190 okuma 90 mb yazma hızı vadediyor. Corsair'ın özellikleri nasıl?
Zaten bunlar USB 2.0 olmadığı için, genelde hepsi aynı bir çizgide olacaktır. Ayrıca o vadettiği genelde bir ortalamanın en üstü. Ona değil, kullanışına ve sağlamlığına bakmalısın. Sandisk kullandım, donanımsal hatalar yüzünden kırıp çöpe attığımı hatırlıyorum. Şu sıralar o sana linkini attığım belleği kullanıyorum. Gayet memnunum, Sandisk'te yaşadığım sorunları yaşamadım daha. Bu arada hatalar sadece bana özel değildi, forumlarda araştırabilirsin. Genelde Sandisk kendini kilitlerdi, ama Sandisk kötü bir firma değil. Gerçekten hafıza kartı konusunda güvenimi kazanmış bir marka. Ayrıca donanımsal hatalarda seninkini alıp yenisini veriyorlarmış, ben bilmiyordum mesela bunu. Bu arada yardımcı olduysam bir beğenimi esirgeme lütfen, ne kadar yazarsak yazalım bazen sanki boşmuş gibi hissediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı