yunusemre__ Kilopat Katılım 28 Ağustos 2019 Mesajlar 33 17 Kasım 2021 #11 Mansion dedi: Kırık değil sadece nasıl takılması gerektiğini gösteren işaret gibi bir şey. Doğru denk getirdiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hatta tekrar taktım yine aynı sorun.
Mansion dedi: Kırık değil sadece nasıl takılması gerektiğini gösteren işaret gibi bir şey. Doğru denk getirdiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet hatta tekrar taktım yine aynı sorun.
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 17 Kasım 2021 #12 yunusemre__ dedi: Hayır baktım Google'dan normaldede bir pin eksik benimkiyle aynı yerde olan pin eksik neden çalışmıyor anlamadım. Hayır baktım google'dan normaldede bir pin eksik benimkiyle aynı yerde olan pin eksik neden çalışmıyor anlamadım Genişletmek için tıkla... Ön portlardaki kablolarda kopukluk olabilir onu kontrol edin.
yunusemre__ dedi: Hayır baktım Google'dan normaldede bir pin eksik benimkiyle aynı yerde olan pin eksik neden çalışmıyor anlamadım. Hayır baktım google'dan normaldede bir pin eksik benimkiyle aynı yerde olan pin eksik neden çalışmıyor anlamadım Genişletmek için tıkla... Ön portlardaki kablolarda kopukluk olabilir onu kontrol edin.
wert Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 425 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2021 #13 Hocam 24 pin güç girişininin solunda olması lazım. wert dedi: Hocam 24 pin güç girişininin solunda olması lazım. Genişletmek için tıkla... Tama anakartta bulmuşsunuz zaten yeri. Eksik pin topraklama için ona da gerek yok. Kablonuzda kopukluk olabilir.
Hocam 24 pin güç girişininin solunda olması lazım. wert dedi: Hocam 24 pin güç girişininin solunda olması lazım. Genişletmek için tıkla... Tama anakartta bulmuşsunuz zaten yeri. Eksik pin topraklama için ona da gerek yok. Kablonuzda kopukluk olabilir.
yunusemre__ Kilopat Katılım 28 Ağustos 2019 Mesajlar 33 17 Kasım 2021 #14 Mansion dedi: Kırık değil sadece nasıl takılması gerektiğini gösteren işaret gibi bir şey. Doğru denk getirdiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Tabiki buna eminim ChaosBey dedi: Ön portlardaki kablolarda kopukluk olabilir onu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bir kopukluk yok bende anlamadım yapacak bir şey yok gibi.
Mansion dedi: Kırık değil sadece nasıl takılması gerektiğini gösteren işaret gibi bir şey. Doğru denk getirdiniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Tabiki buna eminim ChaosBey dedi: Ön portlardaki kablolarda kopukluk olabilir onu kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Bir kopukluk yok bende anlamadım yapacak bir şey yok gibi.