USB 3.0 ve 2.0 destekleyen kasaya USB 3.1 takılır mı?

Arda GÜLER

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben bir pc topladım ve bu pc nin kasasının ön kısmında 1 adet usb 3.0 bir adet 2.0 bulunmakta fakat anakartımda usb 3.1 bulunmakta bu usb 3.1 leri bu kasada kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
bu usb 3.1 leri bu kasada kullanabilir miyim?
Kendi ağzınla diyorsun. Usb 3.1'ler anakartta, kasada değil ki kullanamayasın. Kullandığın anakartı yazmadan kahin olduğumuzu sanıyorsun ancak yine de cevabı söyleyeyim yeni nesil anakartlarda usb 3 portu bulunur ve buna kasadaki ön portları takabilirsin. Bu konuları açmadan önce de araştırın çok kez yanıtlandı.

Hocam şuana kadar USB 3.1 çıkışı veren Anakart görmedim. Kullandığım MSI B150A Gaming pro var. Onda da DAHİLİ USB 3.1 var.

Kendi ağzınla diyorsun. Usb 3.1'ler anakartta, kasada değil ki kullanamayasın. Kullandığın anakartı yazmadan kahin olduğumuzu sanıyorsun ancak yine de cevabı söyleyeyim yeni nesil anakartlarda usb 3 portu bulunur ve buna kasadaki ön portları takabilirsin. Bu konuları açmadan önce de araştırın çok kez yanıtlandı.
anakartım bu MSI Z170A GAMING M5 Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3600MHz(O.C.) USB 3.1 Anakart ve çok teşekkür ederim yardımın için

Hatta sana bir iyilik daha yapayım. İşaretlediğim yere takacaksın.

89gf4erw84ger.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı