USB 3.00 Harddisk'e İSO Dosyası Yazamama

cebimci

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Arkadaşlar elimde USB 3.00 Destekli 150GB lik Harddisk var. Bu harddisk'e windows 8.1 pro iso dosyası yazdırmak istiyorum fakat ne rufus programı nede windows usb/dvd download tool programı görmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
USB Bellek kullanacaksınız. USB Hard diskler bootable değildir.
Recep abi elimde 8GB lik flash bellek var o da 2.00 destekli o yüzden kurulum 15 dk kadar sürüyor. Aslında o sorun değil beklerim de format atınca sürücüleri yüklediğim halde pc de kasma oluyor. Güç seçeneği yüksek performansda olduğu halde normal kullanımda yavaş işlem yapıyor. Oyunlarda şarja takıp oynayınca kasma yapmıyor fakat pille kullanımda baya bi kasma oluyor. Ayrıca bir dosya kopyalarken yazma hızı yarı yarıya düşüyor.

Pc bayisinde format attırınca yazma hızı çok iyi ve oyunlarda pilde oynarken bile kasma olmuyor yani herşey normal oluyor. Acaba ben nerede yanlış yapıyorum? UEFI kurulum yapamıyorum. Boot ekranında hiç bir bölümde UEFI seçeneği yok. Ve birde USB 2.00 ile format attığım dan kaynaklanıyor olabilir mi?

leptop özellikleri ise;
RAM: 8GB
Harddisk: 1TB
Ekran Kartı Tipi: GT 740
2GB - Paylaşımsız Ekran Kartı

Sorun ne olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…