ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #1 Merhaba, USB almak istemiyorum. Bunun program vs. gibi bir şeyi yok mu acaba?
Smmmhunter Megapat Sıvı Nitrojen Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.966 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 29 Temmuz 2024 #2 ReXa42 dedi: Merhaba, USB almak istemiyorum. Bunun program vs. gibi bir şeyi yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Eğer donanımınızda BT yoksa bunu herhangi bir yazılım ile oluşturamazsınız. BT özelliğini sağlayacak ek bir donanım almanız gerekmektedir. Size önerim bu üründür. Her BT adaptör konusunda bu önerilir ve alanlardan hiçbir şikayet görmedim. TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
ReXa42 dedi: Merhaba, USB almak istemiyorum. Bunun program vs. gibi bir şeyi yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Eğer donanımınızda BT yoksa bunu herhangi bir yazılım ile oluşturamazsınız. BT özelliğini sağlayacak ek bir donanım almanız gerekmektedir. Size önerim bu üründür. Her BT adaptör konusunda bu önerilir ve alanlardan hiçbir şikayet görmedim. TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link UB500 5.0 Bluetooth Adaptör özelliklerini incele, 299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.345 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #3 Masaüstü kullanıyorsanız Bluetooth destekli bir Wifi kart alabilirsiniz ama laptopsa tek çözüm USB Bluetooth adaptörü almak.
Masaüstü kullanıyorsanız Bluetooth destekli bir Wifi kart alabilirsiniz ama laptopsa tek çözüm USB Bluetooth adaptörü almak.
ReXa42 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 345 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #4 chaturanga dedi: Masaüstü kullanıyorsanız Bluetooth destekli bir Wifi kart alabilirsiniz ama laptopsa tek çözüm USB Bluetooth adaptörü almak. Genişletmek için tıkla... masaüstü fakat program falan yoksa kullanmıyacağım xbox kolum için sormuştum çok da önemli değil kablosu var
chaturanga dedi: Masaüstü kullanıyorsanız Bluetooth destekli bir Wifi kart alabilirsiniz ama laptopsa tek çözüm USB Bluetooth adaptörü almak. Genişletmek için tıkla... masaüstü fakat program falan yoksa kullanmıyacağım xbox kolum için sormuştum çok da önemli değil kablosu var