M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 28 Ocak 2021 #1 USB alan artırmak mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2021
Mike Toreno Hectopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #2 Şöyle bir şey mi aradınız? usb ayırıcı - Google Alışveriş Buradan kendinize göre bir şey seçebilirsiniz yanlış anlamadıysam.
Şöyle bir şey mi aradınız? usb ayırıcı - Google Alışveriş Buradan kendinize göre bir şey seçebilirsiniz yanlış anlamadıysam.
ChekovunPeruğu Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 241 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #3 Madss dedi: USB alan artırmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi anlamadım. Olan bir flash belleğin hafızasını mı arttırmak istiyorsunuz, cihazdaki USB slot sayısını mı? Lütfen daha açık olun.
Madss dedi: USB alan artırmak mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi anlamadım. Olan bir flash belleğin hafızasını mı arttırmak istiyorsunuz, cihazdaki USB slot sayısını mı? Lütfen daha açık olun.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.466 Makaleler 12 Çözümler 3 28 Ocak 2021 #4 Dosyalarınızı sıkıştırmayı deneyebilirsiniz.
Mike Toreno Hectopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #5 Ben de gene yanlış anladım herhalde
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 28 Ocak 2021 #6 ChekovunPeruğu dedi: Demek istediğinizi anlamadım. Olan bir flash belleğin hafızasını mı arttırmak istiyorsunuz, cihazdaki USB slot sayısını mı? Lütfen daha açık olun. Genişletmek için tıkla... Hafızasını arttırmak istiyorum.
ChekovunPeruğu dedi: Demek istediğinizi anlamadım. Olan bir flash belleğin hafızasını mı arttırmak istiyorsunuz, cihazdaki USB slot sayısını mı? Lütfen daha açık olun. Genişletmek için tıkla... Hafızasını arttırmak istiyorum.
ChekovunPeruğu Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 241 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2021 #7 Madss dedi: Hafızasını arttırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Mümkün olduğunu sanmıyorum. Sanırım sadece @Camila'nın dediği gibi dosyaları sıkıştırabilirsiniz.
Madss dedi: Hafızasını arttırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Mümkün olduğunu sanmıyorum. Sanırım sadece @Camila'nın dediği gibi dosyaları sıkıştırabilirsiniz.