Sorunum bugün başladı. Kaynağı ise Windows'u kurcalarken mirror casting diye bir şey buldum onu deneyeyim derken çalışmadı ekranda donanımınız bu özelliği desteklemiyor hatası aldım. Wi-Fi adaptörü kullanıyorum masaüstü PC olduğu için cast programını çalıştırmaya çalışırken internet gidiyordu. Sorunu anlamadım. Birkaç kez daha deneyince vazgeçtim.
Sonrasında dhcp ve statik IP vererek interneti almaya çalışırken bir anda PC'de güç kesildi. Yeniden açtığımda Wi-Fi simgesinden network ayarlarını aça bastığımda yine PC kendini resetledi.
Yeniden açtım bu sefer Wi-Fi driverini silip USB'yi yeniden taktım sorun yoktu bilgisayarda. Birkaç saat kullandıktan sonra birden yine güç gitti. Wi-Fi adaptoru arka porta takılıydı adaptör bozuldu sanıp evde kullanmadığım başka bir adaptörü taktım saniyesinde güç gitti bu sefer.
Şu an arka portlarda sadece klavye-mouse çalışıyor yani arkaya driver gerektiren veya fazla güç harcayan bir USB taktığımda PC kısa devre yapıyor anlayacağınız.
Format vs denemedim şu an PC'de çalıştığım dosyalar olduğu için. Wi-Fi adaptörünü de ön porta taktım ama orası da zaten Allah'a emanet çalışıyordu. Çözüm için yardımlarınızı bekliyorum.
Sorun çözüldü statik elektriği alıp 1 gün beklettim PC bileşenlerinin hepsini söküp yeniden taktım ayrıca usb portlarının olduğu arka paneldeki koruma kapağındaki küçük pinleri kırdım anakarda onlardan biri değiyor olabilir diye. Daha önce USB yi oraya dokundurduğumda kıvılcım görmüştüm şuan 2 adaptörle de denedim sorun yok.
Sorun çözüldü statik elektriği alıp 1 gün beklettim PC bileşenlerinin hepsini söküp yeniden taktım ayrıca usb portlarının olduğu arka paneldeki koruma kapağındaki küçük pinleri kırdım anakarda onlardan biri değiyor olabilir diye. Daha önce USB yi oraya dokundurduğumda kıvılcım görmüştüm şuan 2 adaptörle de denedim sorun yok.