USB Aygıtı Arızalı veya Bozulmuş

Oguzhaan

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Antalya, Turkey
Daha fazla  
Merhabalar,

Anakartım ASUS MAXIMUS VIII RANGER. Biosum son sürümle güncellenmiş bir şekilde. İşin garip kısmına gelecek olursak; Problemim tam olarak USB aygıtımı görmemesi. Fakat garip olan kısım klavye, mouse, kamera, mikrofon ve benzeri USB ile çalışan herşeyim düzgün bir şekilde çalışıyor fakat USB flash belleğimi taktığım zaman ''USB Aygıtı Arızalı veya Bozulmuş'' gibi bir hata alıyorum. Aygıt yöneticisinde ünlem işareti çıkıyor ve hata kodu olarak ''kod (10)'' 'u veriyour. İşin bir diğer garip kısmıda BIOS'umu USB bellek ile güncellemiş olmam. USB belleğimin içine yeni versiyon BIOS'umu atıp güncellemiştim ve belleği BIOS'ta görebiliyor fakat bilgisayar başladığı zaman göremiyor. Merak ettiğim konu acaba BIOS'ta belli bir ayar mı var? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba hocam, kusura bakma ama sana ulaşamıyorum no device found hatasını nasıl çözdüm anlatır mısın o konunun altında veya burda.

merhaba hocam, kusura bakma ama sana ulaşamıyorum no device found hatasını nasıl çözdüm anlatır mısın o konunun altında veya burda.
Format sırasındaki hatadan bahsediyorsan çözemedim bilgisayarım hala usb'yi okumuyor. Tek çözüm olarak sanada kesin önerebileceğim şey cd'den formatını atmak bende ancak öyle atabildim. Format attım bilgisayarımı açtım fakat hala usb'yi okutamıyorum.. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı