altay21 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #1 Elimde tablet var cihaz açılmadığından dolayı ROM atmak istiyorum. Fakat USB bağlayınca bu tarz hata ile karşılaşıyorum. Sürücüler kurulu, internetten bayağı araştırma yaptım fakat hala sonuç alamadım. Dosya Ekleri a.jpg 173,9 KB · Görüntüleme: 42 aaa.jpg 188,8 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2023
Elimde tablet var cihaz açılmadığından dolayı ROM atmak istiyorum. Fakat USB bağlayınca bu tarz hata ile karşılaşıyorum. Sürücüler kurulu, internetten bayağı araştırma yaptım fakat hala sonuç alamadım.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.722 Makaleler 2 Çözümler 80 24 Ocak 2023 #2 Kabloda sorun olabilir. Kabloyu başka cihaza baglayip deneyin. Aynı sorun gene çıkacak mı diye.. Artı 0 Eksi
KS KS altay21 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #3 Frstghost dedi: Kabloda sorun olabilir. Kabloyu başka cihaza baglayip deneyin. Aynı sorun gene çıkacak mı diye. Genişletmek için tıkla... Kablo sağlam denedim ve 3 farklı kablo ile denedim hepsinde aynı hata. Yazılımsal hata alıyorum. Çözümünü bulamadım. Artı 0 Eksi
Frstghost dedi: Kabloda sorun olabilir. Kabloyu başka cihaza baglayip deneyin. Aynı sorun gene çıkacak mı diye. Genişletmek için tıkla... Kablo sağlam denedim ve 3 farklı kablo ile denedim hepsinde aynı hata. Yazılımsal hata alıyorum. Çözümünü bulamadım.