wuxsyyyy Femtopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar bilgisayarıma PS3 kolumu bağlıyorum önceden oluyordu ama şimdi USB aygıtı tanınamadı diyor. YouTube'daki çözümleri denedim ama olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2021
Arkadaşlar bilgisayarıma PS3 kolumu bağlıyorum önceden oluyordu ama şimdi USB aygıtı tanınamadı diyor. YouTube'daki çözümleri denedim ama olmadı.
NeutroNSB Kilopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 153 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik 27 Temmuz 2021 #2 Kullandığınız kolun modeli nedir ?
wuxsyyyy Femtopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #3 NeutroNSB dedi: Kullandığınız kolun modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Sony. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2021
NeutroNSB Kilopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 153 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik 27 Temmuz 2021 #4 Driver'i manuel olarak yüklemeyi denediniz mi ?
wuxsyyyy Femtopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #5 NeutroNSB dedi: Kullandığınız kolun modeli nedir? Genişletmek için tıkla... NeutroNSB dedi: Driver'i manuel olarak yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet çok önce yüklemiştim ve bu fotoğraf ile aynı model. Dosya Ekleri 1627393272897.png 491,6 KB · Görüntüleme: 43 Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2021
NeutroNSB dedi: Kullandığınız kolun modeli nedir? Genişletmek için tıkla... NeutroNSB dedi: Driver'i manuel olarak yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet çok önce yüklemiştim ve bu fotoğraf ile aynı model.
itskrang Megapat Katılım 7 Nisan 2016 Mesajlar 819 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #6 SCP DS3 driverini kurun. Güncelleme gelince driver uyumsuzluk çıkarmış olabilir.
NeutroNSB Kilopat Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 153 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik 27 Temmuz 2021 #7 Önceden yüklediyseniz. Tekrar yüklemeyi deneyin çözüm olabilir.
wuxsyyyy Femtopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #8 itskrang dedi: SCP DS3 driverini kurun. Güncelleme gelince driver uyumsuzluk çıkarmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Dostum lütfen video ya da site linki atabilir misiniz? itskrang dedi: SCP DS3 driverini kurun. Güncelleme gelince driver uyumsuzluk çıkarmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir tane link buldum şimdi dediğinizi yapacağım galiba bunu dediniz.
itskrang dedi: SCP DS3 driverini kurun. Güncelleme gelince driver uyumsuzluk çıkarmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Dostum lütfen video ya da site linki atabilir misiniz? itskrang dedi: SCP DS3 driverini kurun. Güncelleme gelince driver uyumsuzluk çıkarmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir tane link buldum şimdi dediğinizi yapacağım galiba bunu dediniz.
itskrang Megapat Katılım 7 Nisan 2016 Mesajlar 819 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #9 wuxsyyyy dedi: Dostum lütfen video ya da site linki atabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir tane link buldum şimdi dediğinizi yapacağım galiba bunu dediniz. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam buyrun. Link
wuxsyyyy dedi: Dostum lütfen video ya da site linki atabilir misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bir tane link buldum şimdi dediğinizi yapacağım galiba bunu dediniz. Genişletmek için tıkla... Tabii hocam buyrun. Link