Çözüldü USB aygıtı tanınmadı hatası sürekli tekrar ediyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Meslek
Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator.
Bilgisayar durup dururken 30 saniyede bir aşağıdaki hatayı veriyor.

Bütün USB aygıtlarını söktüğüm halde vermeye devam ediyor. Sanal bir şeyler kurmaya çalışıyor sanki. Bilgisayarda Kaspersky antivirus yazılımı mevcut.

1673539703730.png

Çözüm
Aynı sorunu bugün ben de yaşamaya başladım. Aygıt yöneticisinde ünlem yok 30sn'de bir bu hatayı veriyor, USB aygıtı tanınmadı. Hocam sorunu çozelbildiniz mi? Çozdüyseniz nasıl yaptığınızı anlatır mısınız? Aynı hatayı alıyorum.
Anakart yanınca sorun çözüldü :)
Kartın bozulmaya başladığının alametlerinden biriymiş. Bir süre sonra kart yandı ve yenisini aldım.
Bilgisayar durup dururken 30 saniyede bir aşağıdaki hatayı veriyor.

Bütün USB aygıtlarını söktüğüm halde vermeye devam ediyor. Sanal bir şeyler kurmaya çalışıyor sanki. Bilgisayarda Kaspersky antivirus yazılımı mevcut.

Eki Görüntüle 1630700

Aynı sorunu bugün ben de yaşamaya başladım. Aygıt yöneticisinde ünlem yok 30sn'de bir bu hatayı veriyor, USB aygıtı tanınmadı. Hocam sorunu çozelbildiniz mi? Çozdüyseniz nasıl yaptığınızı anlatır mısınız? Aynı hatayı alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart yanınca sorun çözüldü :)
Kartın bozulmaya başladığının alametlerinden biriymiş. Bir süre sonra kart yandı ve yenisini aldım.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı