Selam iş yerim için yeni bir bilgisayar topladım. MSI H510M Pro-e ekran kartı i5 11400 işlemcili. Windows'u kurduktan sonra tam iş yerine kullanıma hazır hale getirdim ki bir anda yazıcımı taktığımda yazıcımı görmedi. Halbuki iş yerimdeki diğer bilgisayarlar ekstra sürücü istemeden o yazıcımı görüyordu bu bilgisayarım görmedi şüphelendim. Sonrasında yedek almak için USB mi taktığımda tanınmadı uyarısı verdi. Ancak format attığım flashı görüyordu. Az önce başka sıfır bir flashla yine format attım. Şu an elimde eski bir flash vardı onu görüyor. Yeni aldığım flash diskleri görmüyor. Anlam veremedim sorun ne kaynaklı olabilir sıfır aldım tüm parçaları.
Bir parantez açayım mouse klavye vs çalışıyor USB portlarının hiçbirinde sıkıntı yok. Yeni bilgisayarımın görmediği flash diskler diğer bilgisayarlarda anına açılıyor. Yani flashda ve bilgisayarın portlarında sorun olmadığını düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
Bir parantez açayım mouse klavye vs çalışıyor USB portlarının hiçbirinde sıkıntı yok. Yeni bilgisayarımın görmediği flash diskler diğer bilgisayarlarda anına açılıyor. Yani flashda ve bilgisayarın portlarında sorun olmadığını düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
Son düzenleyen: Moderatör: