T TropLe Hectopat Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2017 #1 Klavyede sürücü yok, tak kullan özelliği var. Rampage metalik oyuncu klavyesi USB portunda çalışıyor, klavyeyi dün taktım, PC'yi ilk açtığımda parolayı girdim fakat masaüstüne gelince klavye gitti. USB aygıtı tanınmadı diyor, ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2017
Klavyede sürücü yok, tak kullan özelliği var. Rampage metalik oyuncu klavyesi USB portunda çalışıyor, klavyeyi dün taktım, PC'yi ilk açtığımda parolayı girdim fakat masaüstüne gelince klavye gitti. USB aygıtı tanınmadı diyor, ne yapmalıyım?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Nisan 2017 #2 Artık sürekli bu hatayı veriyorsa klavye arızalanmış olabilir. Yine de USB 2.0 veyea 3.0 portları arasında da değiştirmeyi dene.
Artık sürekli bu hatayı veriyorsa klavye arızalanmış olabilir. Yine de USB 2.0 veyea 3.0 portları arasında da değiştirmeyi dene.