USB aygıtları sürekli kopuyor

efecandarca

Hectopat
Öncelikle merhaba.
Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarıma bağlı olan USB aygıtları sıklıkla kopuyor.
Bunu genellikle Logitech C270 kameramda yaşıyorum veya bağlıysa telefon ile bağlandığım İnternet bağlantısında kopmalar oluyor.
Ayrıca kullandığım Logitech F310 gamepad'imde de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
Şunu eklemeden geçmeyeyim bilgisayarıma format işlemi gerçekleştirdim. Fakat daha evvelinde de aynı sorunu yaşıyordum.
(Güç ayarlarından USB ayarını devre dışı bıraktım.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba.
Başlıkta belirttiğim gibi bilgisayarıma bağlı olan USB aygıtları sıklıkla kopuyor.
Bunu genellikle Logitech C270 kameramda yaşıyorum veya bağlıysa telefon ile bağlandığım İnternet bağlantısında kopmalar oluyor.
Ayrıca kullandığım Logitech F310 gamepad'imde de aynı sıkıntıyı yaşıyorum.
Şunu eklemeden geçmeyeyim bilgisayarıma format işlemi gerçekleştirdim. Fakat daha evvelinde de aynı sorunu yaşıyordum.
(Güç ayarlarından USB ayarını devre dışı bıraktım.)

Kullandığınız cihazların USB sürücüsünün yüklü ve güncel olduğundan emin olun. Flash Bellek gibi her cihazda bu sıkıntıyı yapıyorsa USB portlarınız ile anakart arasındaki kablo aksamı hasar görmüş olabilir. Bütün USB portlarında mı aynı sıkıntıyı yaşıyorsunuz?

Kullandığınız cihazların USB sürücüsünün yüklü ve güncel olduğundan emin olun. Flash Bellek gibi her cihazda bu sıkıntıyı yapıyorsa USB portlarınız ile anakart arasındaki kablo aksamı hasar görmüş olabilir. Bütün USB portlarında mı aynı sıkıntıyı yaşıyorsunuz?
Kamerayı ve gamepad'i nereye takarsam takayım aynı sorunu yaşıyorum galiba.
Peki bu aygıtları düzeltmek için bir yere verebilir miyim? Alalı çok oldu ve tamir için nereye verebileceğimi bilmiyorum yani en azından kamerayı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı