melokaya
Megapat
Daha fazla
Bilgisayarım kafasına göre tamamen rastgele bir şekilde bazen monitör, bazen kulaklık girişleri çıkarılıp geri takılıyormuş gibi gidip geliyor. Ama oyundayken oyun çökmüyor veya hata vermiyor. Klavye veya farenin gidip geldiğini görmedim. Bu hata monitörden kaynaklı olduğunu düşündüğüm için ve kırıldığı için yeni monitör aldım düzelmedi, önceki monitörümdeki kadar sık gidip gelmiyor hatta neredeyse düzeldi ama bunda da kulaklık sesi saniyelik veya anlık kesilip ses monitör hoparloründen geldikten sonra tekrar kulaklığa dönüyor. Discord gibi uygulamalarda da ses giriş çıkışları değişti diye bildirim alıyorum. Anakart değiştirdim anakartım biraz yamuktu ama düzelmedi. Acaba prizden midir diye yeni priz aldım düzelmedi. Açıkçası bunların hepsi böyle rastgele bir şekilde bazen sıklaşıp bazen çok azaldı hatta bu aralar neredeyse hiç olmuyor. Daha sonrasında ise özellikle bu aralar aşırı fazla internetim gidip geliyor gibi bir şey oluyor tam olarak bilmiyorum ama mesela oyunlarda packet loss ve çok fazla ping görüyorum anlık bağlantım kopuyor ve geri geliyor ve genellikle beni oyundan kicklediği için oyun oynamak zehir duruma geldi. Driverları kontrol ettim düzelmedi. Ne yapmam gerekiyor neden kaynaklanıyor çok merak ediyorum aydınlatırsanız sevinirim. Tek şey RAM'ler kaldı 2 adet RAM var onları bunu yazarken aklıma geldiği için bir değiştirip bir de tek tek deneyeceğım acaba sıkıntı olacak mı diye ama önceden denemiştim ve sorun bu değildi diye hatırlıyorum. Hatta eski anakartımın tek RAM slotu bozuk oldugu için onda 2 RAM'i de dönerek kullanmıştım ama düzelmemişti. Her neyse aydınlatırsanız yardım ederseniz çok sevinirim.
Sistem bilgileri.
ASUS GTX 970 4 GB.
i7 3770 3.4 GHz işlemci.
2 adet DDR3 1600 MHz RAM.
ASUS H61M-P20 (G3) anakart.
Versatile 600W 80+ PSU
Sistem bilgileri.
ASUS GTX 970 4 GB.
i7 3770 3.4 GHz işlemci.
2 adet DDR3 1600 MHz RAM.
ASUS H61M-P20 (G3) anakart.
Versatile 600W 80+ PSU