S seoturk Megapat Katılım 28 Aralık 2013 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #1 Yana bir tane monitör arıyorum ama portable gibi USB bağlantılı falan var mı? Fişe takmak istemiyorum sadece ekran olarak kullanmak için. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2023
Yana bir tane monitör arıyorum ama portable gibi USB bağlantılı falan var mı? Fişe takmak istemiyorum sadece ekran olarak kullanmak için.
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #2 Taşınabilir monitör mü arıyorsunuz? Asus ZenScreen MB16AH Monitör bunun gibi. USB ile değil Type-C ile bağlanıyor.
Taşınabilir monitör mü arıyorsunuz? Asus ZenScreen MB16AH Monitör bunun gibi. USB ile değil Type-C ile bağlanıyor.
S seoturk Megapat Katılım 28 Aralık 2013 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #3 Saint Lucia dedi: Taşınabilir monitör mü arıyorsunuz? Asus ZenScreen MB16AH Monitör bunun gibi. USB ile değil Type-C ile bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... normal monitör gibi olsun ama işte bağlantısı usb gibi
Saint Lucia dedi: Taşınabilir monitör mü arıyorsunuz? Asus ZenScreen MB16AH Monitör bunun gibi. USB ile değil Type-C ile bağlanıyor. Genişletmek için tıkla... normal monitör gibi olsun ama işte bağlantısı usb gibi