USB bağlantılı vs Jaklı kulaklık

Squu

Hectopat
Sizce USB baglantili almak mi jack baglantili almak mı? Jaklar uygun fiyatlı o yuzden makul duruyor. Aradaki fark ise USB'li olanlarda dahili ses kartı varmıs. Jacklerde yokmus, anakartın kullaniyormus sanirim. A520M A Pro anakartım var elimde, hangisi alınmalı sizce?

Bütçeniz ne ?

Bütçe nedir?

Üst seviye müzik dinleyicisi falan değilsen jaklı alır geçersin. Anakartın ses yongası günlük kullanım için normal .

ortalama 1 fakat asiri fazla para vermek de istemiyorum bir kulaklıga. Uygun olsa jack olsa üzer mi beni oyunlarda?
Az daha çıkıp bunu almak mantıklı olur.

Bu kulaklığın önerisi cok fazla var. Ne gibi farkı var diger rakiplerinden

Bu kulaklığın önerisi cok fazla var. Ne gibi farkı var diger rakiplerinden
Ses kartı var ve kaliteli diğer ürünlere göre birde GX30 var eğer kafan büyük değilse onu da alabilirsiniz GANKSENİNLE kodu vardı onun sanırım gank sitesinde.

Ses kartı var ve kaliteli diğer ürünlere göre birde GX30 var eğer kafan büyük değilse onu da alabilirsiniz GANKSENİNLE kodu vardı onun sanırım gank sitesinde.
Anladım hocam. Peki idareten 400 tl civarına havit kulaklık alınır mı?

Anladım hocam. Peki idareten 400 tl civarına havit kulaklık alınır mı?
O civarda alacağın ürünlerden kalite bekleme istersen kulak içi jak girişli kendi kullandığım bir ürünü önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…