fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 7 Şubat 2022 #1 Böyle bir hata alıyorum, sorun nedir acaba; nasıl çözebilirim? Av ile de taradım bir şey çıkmadı.
By.Scout Kilopat Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 445 Çözümler 3 7 Şubat 2022 #2 fatihterim dedi: Böyle bir hata alıyorum, sorun nedir acaba; nasıl çözebilirim? Av ile de taradım bir şey çıkmadı. Eki Görüntüle 1297958 Genişletmek için tıkla... Başka USB portunda deneyin çalışmaz ise (Önemli veri yok ise) disk yönetimden biçimlendirmeyi deneyin.
fatihterim dedi: Böyle bir hata alıyorum, sorun nedir acaba; nasıl çözebilirim? Av ile de taradım bir şey çıkmadı. Eki Görüntüle 1297958 Genişletmek için tıkla... Başka USB portunda deneyin çalışmaz ise (Önemli veri yok ise) disk yönetimden biçimlendirmeyi deneyin.
fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 7 Şubat 2022 #3 By.Scout dedi: Başka USB portunda deneyin çalışmaz ise (Önemli veri yok ise) disk yönetimden biçimlendirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, son çare onunla çözdüm. Konuyu da yanlış açmışım ; USB bellek değil Mp4 idi cihaz. Yine de halloldu. Teşekkürler!
By.Scout dedi: Başka USB portunda deneyin çalışmaz ise (Önemli veri yok ise) disk yönetimden biçimlendirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, son çare onunla çözdüm. Konuyu da yanlış açmışım ; USB bellek değil Mp4 idi cihaz. Yine de halloldu. Teşekkürler!
By.Scout Kilopat Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 445 Çözümler 3 7 Şubat 2022 #4 fatihterim dedi: Teşekkür ederim, son çare onunla çözdüm. Konuyu da yanlış açmışım ; USB bellek değil Mp4 idi cihaz. Yine de halloldu. Teşekkürler! Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak raporlayabilirsin!
fatihterim dedi: Teşekkür ederim, son çare onunla çözdüm. Konuyu da yanlış açmışım ; USB bellek değil Mp4 idi cihaz. Yine de halloldu. Teşekkürler! Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak raporlayabilirsin!