USB belleğe Windows 10 kurmak

Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Elimde eski bilgisayarım var yaklaşık 8-9 yıllık i3 2330M işlemcili bir notebook. Ben bu bilgisayarı flash bellek üzerinden Boot etmek istiyorum. Yani Windows 10 sistemini flash belleğe kurmak istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür?

Flash bellekten Windows 10 mu kurmak istiyorsun tam olarak? Windows 10 Live sürümleri var ama dosya vs. kaydetmiyor. Onun dışında denemedim ancak belki!
2 tane flash bellek bilgisayara takılır.
Biri format atmak için öteki yüklenmek için kullanılabilir. Böylece flash belleğe normal Windows 10 kurulabilir belki. Ama okuma ve yazma hızı yavaş olduğundan hızlı olmayacak ve muhtemelen hareket etmekte de zorlanacaktır.

Flash bellekten Windows 10 mu kurmak istiyorsun tam olarak?
Flash bellek üzerine Windows 10 kurup bilgisayarı harddisk olmadan flash bellekten başlatmak istiyorum. Bir amacım yok açıkcası eski bilgisayarım ile deneysel şeyler denemek istiyorum

Flash bellek üzerine Windows 10 kurup bilgisayarı harddisk olmadan flash bellekten başlatmak istiyorum. Bir amacım yok açıkcası eski bilgisayarım ile deneysel şeyler denemek istiyorum
Olur diye tahmin ediyorum fakat çok kullanışlı olacağını zannetmiyorum. Flashbellekler bunun için yapılmadı sonuçta.

Üstteki yazımı güncelledim. Mümkündür ama randımanı olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…