USB belleğe Windows 10 kurulur mu?

rcpbozt.1

Centipat
Yer
Karabük
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Elimde 2 tane USB var. Birine Windows 10 ISO kurup Windows 10 kurulum yaparken diğer USB seçip kurulumu başlatsam taşınılabilir Windows elde edebilir miyim?

Windows büyük boyutlu depolama alanı ister hadi diyelim Windows kuracak belleğiniz var illaki sürücülerde sıkıntı yaşayacaksınızdır veya program yüklemelerinde yetmeyecektir.

Ne sorduğunuzu tam olarak anlamadım, sanırım USB'ye taşınabilir Windows 10 kurulabilir mi diye sormuşsunuz. Evet kurulabilir fakat USB'nin hızından dolayı pek sağlıklı çalışmayacaktır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanal bilgisayar ile dediğin şey mümkün olabilir.

Yüksek boyutlu bir belleğe -64GB flash mesela- sanal Windows 10 atabilirsin.

Windows büyük boyutlu depolama alanı ister hadi diyelim Windows kuracak belleğiniz var illaki sürücülerde sıkıntı yaşayacaksınızdır veya program yüklemelerinde yetmeyecektir.
önerdiğiniz linux işletim sistemi varmı windows çok gelicek beliki

Windows 10 HDD için bile önerilmezken hızı daha düşük olan flash için eziyet olur. Daha düşük işletim sistemleri deneyebilirsiniz ancak sağlıklı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…