Ricky Quaresma Picopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #1 Merhaba, en son ilkokul 2. sınıfta internet kafede Windows 7 gördüm ve şu an nasıl çalışır merak ediyorum. CD alacak param yok o yüzden USB belleğime bootlamayı planlıyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2023
Merhaba, en son ilkokul 2. sınıfta internet kafede Windows 7 gördüm ve şu an nasıl çalışır merak ediyorum. CD alacak param yok o yüzden USB belleğime bootlamayı planlıyorum. Nasıl yapabilirim?
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #2 Bootlamak dediğiniz flash belleğe Windows ISO'su kurmak ise bir adet Windows 7 ISO dosyası ve Rufus yazılımıyla yapabilirsiniz.
Bootlamak dediğiniz flash belleğe Windows ISO'su kurmak ise bir adet Windows 7 ISO dosyası ve Rufus yazılımıyla yapabilirsiniz.
Ricky Quaresma Picopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #3 Bestty dedi: Bootlamak dediğiniz flash belleğe Windows ISO'su kurmak ise bir adet Windows 7 ISO dosyası ve Rufus yazılımıyla yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Not bootable diyor hocam.
Bestty dedi: Bootlamak dediğiniz flash belleğe Windows ISO'su kurmak ise bir adet Windows 7 ISO dosyası ve Rufus yazılımıyla yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Not bootable diyor hocam.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #4 Ricky Quaresma dedi: Not bootable diyor hocam. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede diyor?