Çözüldü USB belleği Android cihaza takınca biçimlendirme istiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusufc44

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, çift uca sahip bir flashım var ve bir ucuyla Flash'ı telefonlara takabiliyorum diğer ucuyla PC'ye, içinde dosyalar var PC'ye takıyorum sıkıntısız çalışıyor ama Android'e takınca Flash'a giremiyorum ve biçimlendirme istiyor. Biçimlendirirsem içindeki her şey silinir, ne yapmalıyım?

Telefonlar genellikle FAT32 olarak kullanacaktır bellekleri NTFS ise biçimlendirme istemesi normal.

Telefonlar genellikle FAT32 olarak kullanacaktır bellekleri NTFS ise biçimlendirme istemesi normal.

Flash 128 GB fat olarak ayarlayamıyorum PC'de, sadece exFAT ve NTFS var, şu an ise flash exFAT.

Bu arada Flash'ın içindekileri yedekledim biçimlendirdim exFAT olarak, telefonda açtım sıkıntısız çalıştı ama flash tak çıkar yaptığımda yani ikinci sefer taktığımda yine aynı sorun çıktı, yine biçimlendirme istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…