Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2013 #1 Masaüstü bilgisayarımda usb belleğimi bilgisayarım kapanırken takılı unuttum. Sorun olur mu?
liphter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2013 Mesajlar 1.134 4 Kasım 2013 #2 darknight_ozan dedi: Masaüstü bilgisayarımda usb belleğimi bilgisayarım kapanırken takılı unuttum. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sorun olacağını düşünüyorsun? Artı 0 Eksi
darknight_ozan dedi: Masaüstü bilgisayarımda usb belleğimi bilgisayarım kapanırken takılı unuttum. Sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Ne gibi bir sorun olacağını düşünüyorsun?
Can Kural Hectopat Katılım 3 Eylül 2013 Mesajlar 599 Makaleler 1 Yer Ankara - Yenimahalle Daha fazla Meslek Öğrenci 4 Kasım 2013 #3 Küçükken bakkal amcalar bana derdi hala diyolar mı? Artı 0 Eksi
KS KS Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2013 #4 liphter dedi: Ne gibi bir sorun olacağını düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Yani zarar görme ve verme gibi. Artı 0 Eksi
liphter dedi: Ne gibi bir sorun olacağını düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Yani zarar görme ve verme gibi.
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2013 #5 Aman Tanrım! Sakın bir daha unutma yoksa evde yangın çıkabilir. Çok dikkatli olmalısın, Allah korumuş. Artı 0 Eksi
Aman Tanrım! Sakın bir daha unutma yoksa evde yangın çıkabilir. Çok dikkatli olmalısın, Allah korumuş.
KS KS Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2013 #6 omy dedi: Aman Tanrım! Sakın bir daha unutma yoksa evde yangın çıkabilir. Çok dikkatli olmalısın, Allah korumuş. Genişletmek için tıkla... Çok komiksin Artı 0 Eksi
omy dedi: Aman Tanrım! Sakın bir daha unutma yoksa evde yangın çıkabilir. Çok dikkatli olmalısın, Allah korumuş. Genişletmek için tıkla... Çok komiksin
KS KS Ares 94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2013 Mesajlar 1.260 Makaleler 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2013 #8 Kızılelma dedi: Darknight sorun olmaz kardeşim takma kafana. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeş. Artı 0 Eksi
Kızılelma dedi: Darknight sorun olmaz kardeşim takma kafana. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kardeş.
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2013 #9 darknight_ozan dedi: Çok komiksin Genişletmek için tıkla... O sizin komikliğiniz beyefendi. Artı 0 Eksi
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.670 Çözümler 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 4 Kasım 2013 #10 İçinde işletim sistemi yoksa, başlangıçta boot sıralamasında tepede değilse heyecan yaratmaz, sistem normal açılır. Aksi takdirde işletim sistemini kurup kurmayacağını soran bir ekran çıkar, bir an kafa karışıklığı yaratabilir. Artı 0 Eksi
İçinde işletim sistemi yoksa, başlangıçta boot sıralamasında tepede değilse heyecan yaratmaz, sistem normal açılır. Aksi takdirde işletim sistemini kurup kurmayacağını soran bir ekran çıkar, bir an kafa karışıklığı yaratabilir.