Zayron25 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar bende USB takılı ama medya yok yazıyor, bir çözüm verin Allah rızası için çok önemli dosyalarım var içinde. hata:
Arkadaşlar bende USB takılı ama medya yok yazıyor, bir çözüm verin Allah rızası için çok önemli dosyalarım var içinde. hata:
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.042 Çözümler 47 Yer Mersin 5 Kasım 2022 #2 Belleğin markası neydi? Artı 0 Eksi
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 5 Kasım 2022 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam çok sıkıntılı bir durummuş bu sorun. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam çok sıkıntılı bir durummuş bu sorun.
KS KS Zayron25 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #4 Emrecngz dedi: Belleğin markası neydi? Genişletmek için tıkla... Syrox yazıyor. alicsndemir dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam çok sıkıntılı bir durummuş bu sorun. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim olmadı. Artı 0 Eksi
Emrecngz dedi: Belleğin markası neydi? Genişletmek için tıkla... Syrox yazıyor. alicsndemir dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam çok sıkıntılı bir durummuş bu sorun. Genişletmek için tıkla... Bunu denedim olmadı.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 5 Kasım 2022 #5 Hocam USB Oblivion bu var fakat tüm her şeyi siliyor flası sıfırlıyor. Artı 0 Eksi
KS KS Zayron25 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 379 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #6 alicsndemir dedi: Hocam USB Oblivion bu var fakat tüm her şeyi siliyor flası sıfırlıyor. Genişletmek için tıkla... Yaptim ama hala medya yok. Artı 0 Eksi
alicsndemir dedi: Hocam USB Oblivion bu var fakat tüm her şeyi siliyor flası sıfırlıyor. Genişletmek için tıkla... Yaptim ama hala medya yok.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.042 Çözümler 47 Yer Mersin 5 Kasım 2022 #7 Zayron25 dedi: Yaptim ama hala medya yok. Genişletmek için tıkla... İçindeki verilerden vazgeçip farklı cihazlarda biçimlendirme yapın. Telefon televizyon aklınıza gelen her tür cihazda deneyin. Bazı cihazların dosya sistemi çok farklı olduğu için bir şekilde belleği algılayıp biçimlendirebiliyorlar. Artı 0 Eksi
Zayron25 dedi: Yaptim ama hala medya yok. Genişletmek için tıkla... İçindeki verilerden vazgeçip farklı cihazlarda biçimlendirme yapın. Telefon televizyon aklınıza gelen her tür cihazda deneyin. Bazı cihazların dosya sistemi çok farklı olduğu için bir şekilde belleği algılayıp biçimlendirebiliyorlar.