USB belleğin donanım adı değişmesi

89081

Megapat
Merhaba arkadaşlar. Flash belleğim bir ara bozuldu gibi bir şey oldu. Bir türlü biçimlendiremedim, yazmaya karşı korumalı hatası veriyordu. Bende araştırdım gezdim "diskpart" komutlarını falan denedim olmadı. En sonunda bir program öneriyordu birisi adı "silicon power" indirdim yaptım anında düzeldi. Fakat sonrasında öğrendim ki flash belleğimin donanım adı "silicon-power" olmuş şaşırdım kaldım. Bunu da bir çok yerde araştırdım fakat tatmin edici bir çözüm bulamadım. Bir türlü yapamadım. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle olsun ismi ne zararı varki Yada tekrar biçimlendirmeyi dene.

İnsan sinir oluyor. Birazda takıntılı bir insanım böyle konularda ondan eski haline getirmek istiyorum fakat bir türlü bulamadım. Onun bunlarla alakası olduğunu zannetmiyorum. Kontrolcüden değişmiş adı.

Flash belleğim büyük ihtimalle bozulmuş bende kırıp attım. G/Ç hatası veriyordu. İçindeki kontrolcünün bozulduğunu düşünüyorum. Aynı yazma hatasını verdi eskisi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…