Usb Belleğin Görünmemesi

Makaleler
18
Daha fazla  
Arkadaşlar bende Sandisk'in Usb 3.0 16gb usb belleği var. Daha düne kadar çalışırken bugün şöyle bir durum gerçekleşti, Flash belleği biçimlendirirken bilgisayar kapandı, bende ilk başta biraz tedirgin oldum. Sonra Usb belleği laptop'a taktığımda görmedi, yani durum şöyle; belleği takıyorum ışığı bir an yanıyor, bilgisayardan ses de geliyor, hatta çıkarılabilir aygıtlarda da gözüküyor ama bilgisayarımda gözükmüyor ve birkaç saniye sonra usb bellek çıkartma sesi duyuluyor ve usb bellek takılı olmasına rağmen kayboluyor. Biraz önce "USB aygıt tanınmadı" hatası verdi. Şu ana kadar HP programı ile denedim ama "Checking Devices..." de kaldı öyle hiçbir şey olmadı. Ayrıca "EaseUS" programını da gene bir değişikli yok hiçbiri görmüyor usb belleği.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar büyük bi ihtimal sizin belleğiniz toshibadır. Bu tip usb 3.0 bellekerde hep aynı sorun oluyor chip arızası. Garantisi varsa veriniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun bir portta mı, yoksa tüm portlarda mı?
Sorun bilgisayarda değil, Usb bellekte.

Merhaba,
Başka bilgisayarda deneyin muhtemelen arızalanmış olabilir.
3 Farklı bilgisayarda denedim.

Merhabalar büyük bi ihtimal sizin belleğiniz toshibadır. Bu tip usb 3.0 bellekerde hep aynı sorun oluyor chip arızası. Garantisi varsa veriniz.
Flash belleğim Sadisk Cruzer, bende öyle yapmayı düşünüyorum faturası duruyor bugün götüreceğim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı