USB belleğin içinde bilinmeyen dosya var

558214

Decapat
1666282408798.png

Geçen kırtasiyeciden öğrenci belgesi çıktısı aldım. Eve geldiğimde flaşa bu da eklenmişti. Masamın üstü kalabalıktı ve dalgınlığıma geldi, tıkladım. Sonra McAfee virüs tespit ettim engelledim diye haber verdi. (lisanslı satın alınmış McAfee) Format gerekir mi?

Dosya Ekleri

• 1666282553191.png
    1666282553191.png
    95,5 KB · Görüntüleme: 77
Virüs, flashta önemli bir dosya varsa yedeğini alıp flashı formatlayın. Ardından Kaspersky veya Malwarebytes ile tarama yapabilirsiniz.

.exe Yazıyordu ekte gösterdim.

Önemli Bir Dosya Yok Hatta Şu Anda Biçimlendirerek Checkrain kurdum jb için.
Bilgisayara bulaşmış olma ihtimaline karşı yukarıda belirttiğim programlar ile tarama yapabilirsiniz.

Hocam musallat.exe gibisinden kırtasiye virüsü. Boşu boşuna demiyoruz kırtasiyede kullandığınız flashı kendi bilgisayarınızda kullanmayın diye.

Hocam musallat.exe gibisinden kırtasiye virüsü. Boşu boşuna demiyoruz kırtasiyede kullandığınız flashı kendi bilgisayarınızda kullanmayın diye.
İlk Defa Karşılaştım Açıkçası Daha Önceden Gittiğim Kırtasiye Tanıdık Olduğundan Dikkat Etmiyordum Bu Kırtasiyeye İlk Defa Flashı Verdim Gidip Soracağım Ne Halt Hiyorsun Diye :D

İlk Defa Karşılaştım Açıkçası Daha Önceden Gittiğim Kırtasiye Tanıdık Olduğundan Dikkat Etmiyordum Bu Kırtasiyeye İlk Defa Flashı Verdim Gidip Soracağım Ne Halt Hiyorsun Diye :D
Kırtasiyeciyle alakalı bir durum pek yok. Güvenilir olmayan kaynaklardan indirilen pdf dosyalarından bulaşabilir. İsterse kırtasiyeci babanız olsun o flashı kendi bilgisayarınızda kullanmayın. Eğer kullanırsanız da flashları tarayan bir antivirüs kullanın. Ya da biçimlendirip kullanın.

Kırtasiyeciyle alakalı bir durum pek yok. Güvenilir olmayan kaynaklardan indirilen pdf dosyalarından bulaşabilir. İsterse kırtasiyeci babanız olsun o flashı kendi bilgisayarınızda kullanmayın. Eğer kullanırsanız da flashları tarayan bir antivirüs kullanın. Ya da biçimlendirip kullanın.
e-Devletten Öğrenci Belgesi Ve Canva'dan Sunum Harici Bir Şey Yüklemiyorum. Kırtasiyecide Sorun Var Büyük İhtimalle Kendisi de virüs Yediğini Bilmiyordur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı