Ahsg Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 267 7 Aralık 2021 #1 Verileri silmedim. Klasörlere taşırken oldu. Windows disk bozuk diye uyarı veriyor. Diskin ne problemi olduğunu nasıl anlayabilirim?
Verileri silmedim. Klasörlere taşırken oldu. Windows disk bozuk diye uyarı veriyor. Diskin ne problemi olduğunu nasıl anlayabilirim?
ByGny Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2021 #2 Ahsg dedi: Verileri silmedim. Klasörlere taşırken oldu. Windows disk bozuk diye uyarı veriyor. Diskin ne problemi olduğunu nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Tam olarak hata nedir SS var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2021 Artı 0 Eksi
Ahsg dedi: Verileri silmedim. Klasörlere taşırken oldu. Windows disk bozuk diye uyarı veriyor. Diskin ne problemi olduğunu nasıl anlayabilirim? Genişletmek için tıkla... Tam olarak hata nedir SS var mı?
KS KS Ahsg Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 267 7 Aralık 2021 #3 ByGny dedi: Tam olarak hata nedir SS var mı? Genişletmek için tıkla... Belleğin içinde klasörden klasöre taşıyordum, veriler yok olmuş. USB'yi takınca bu sürücüyle ilgili sorun var diye bildirim geliyor. Artı 0 Eksi
ByGny dedi: Tam olarak hata nedir SS var mı? Genişletmek için tıkla... Belleğin içinde klasörden klasöre taşıyordum, veriler yok olmuş. USB'yi takınca bu sürücüyle ilgili sorun var diye bildirim geliyor.