titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #1 Bilgisayarıma format atmak için oluşturduğum USB yere düştü (1 metreden), bir şey olur mu, sağlık testi nasıl yapabilirim?
Bilgisayarıma format atmak için oluşturduğum USB yere düştü (1 metreden), bir şey olur mu, sağlık testi nasıl yapabilirim?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 28 Şubat 2021 #2 Hayır bir şey olmaz
TheHyper Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #3 Hastaneye götür sağlık testi yapsınlar belki Covid-19 vardır. (Sadece minik bir şaka ) Hiç bir şey olmamıştır endişelenme .
Hastaneye götür sağlık testi yapsınlar belki Covid-19 vardır. (Sadece minik bir şaka ) Hiç bir şey olmamıştır endişelenme .
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 28 Şubat 2021 #4 HDD olsa helvasını yerdik yarına lakin bu bir USB. İstersen uçaktan yere at yine de bir şey olmaz. İçerisinde hareketli bir parça yok. NAND yongaları yere düşünce bozulmaz merak etmeyin.
HDD olsa helvasını yerdik yarına lakin bu bir USB. İstersen uçaktan yere at yine de bir şey olmaz. İçerisinde hareketli bir parça yok. NAND yongaları yere düşünce bozulmaz merak etmeyin.
N Nieagerams Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2019 Mesajlar 5.695 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #5 Ben dusurmustum birkaç kez. Sağlık testi felan yaptırmadım. Çalışıyor mu diye bakmıştım ve çalışıyordu. 1 metre de fazla yüksek değil zaten.
Ben dusurmustum birkaç kez. Sağlık testi felan yaptırmadım. Çalışıyor mu diye bakmıştım ve çalışıyordu. 1 metre de fazla yüksek değil zaten.