a.halil Hectopat Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2015 #1 Usb belleği takıyorum; önce biçimlendirmelisiniz uyarısını alıyorum. Daha sonra biçimlendir dedim ama " windows biçimlendirme işlemini tamamlayamadı " uyarısını veriyor. Ne yapmalıyım ? Bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
Usb belleği takıyorum; önce biçimlendirmelisiniz uyarısını alıyorum. Daha sonra biçimlendir dedim ama " windows biçimlendirme işlemini tamamlayamadı " uyarısını veriyor. Ne yapmalıyım ? Bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.
Radaloa Megapat Katılım 12 Mayıs 2014 Mesajlar 761 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Mühendisi 16 Nisan 2015 #2 www.partitionwizard.com: Free Partition Manager for Window PC | MiniTool Partition Wizard Free Edition Bu programı kullanıp tekrar deneyebilir misin?
www.partitionwizard.com: Free Partition Manager for Window PC | MiniTool Partition Wizard Free Edition Bu programı kullanıp tekrar deneyebilir misin?
a.halil Hectopat Katılım 5 Mart 2015 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2015 #3 Denedim hala aynı, düzeltemedim.