savas Hectopat Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 38 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek LOJİSTİK 20 Mayıs 2014 #11 15 tl likflash bellek için 20 tl lik muhabbet kafası diyorlar buna. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2014
sercan19 Megapat Katılım 28 Kasım 2013 Mesajlar 105 Çözümler 1 20 Mayıs 2014 #12 savas dedi: 15 tl likflash bellek için 20 tl lik muhabbet kafası diyorlar buna. Genişletmek için tıkla... Pardon ya çok değerli vaktini almışım; Lafa bak ya. Konu açmışım probleme çözüm arıyorum, işine gelmiyorsa yorum yapma. enestp dedi: O zaman bilgisayar da sikinti Genişletmek için tıkla... Kardeş mac pc'de de denedim. Farklı bir pc'de'de lütfen okuyun sonra yorum yapın. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2014
savas dedi: 15 tl likflash bellek için 20 tl lik muhabbet kafası diyorlar buna. Genişletmek için tıkla... Pardon ya çok değerli vaktini almışım; Lafa bak ya. Konu açmışım probleme çözüm arıyorum, işine gelmiyorsa yorum yapma. enestp dedi: O zaman bilgisayar da sikinti Genişletmek için tıkla... Kardeş mac pc'de de denedim. Farklı bir pc'de'de lütfen okuyun sonra yorum yapın.